VESNA ĐOGANI UDARILA NA RASTiNU MUŠKOST: Reči koje mu je uputila će mu odzvanjati u glavi, evo kako ga je NAZVALA!

Autor:

Zabava

28.01.2024

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vesna Đogani progovorila o Stefanu Đuriću Rasti, pa ga nikad jače potkačila!

VESNA ĐOGANI UDARILA NA RASTiNU MUŠKOST: Reči koje mu je uputila će mu odzvanjati u glavi, evo kako ga je NAZVALA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Vesna Đogani nedavno je izazvala polemiku svojim izjavama o današnjim novim muzičarima, posebno treperima. Istakla je da novim muzičarima nije bitna duga karijera već isključivo novac, što je izazvalo burne reakcije među javnošću.

Na Vesnine reči odmah je reagovao Stefan Đurić Rasta, javno je oštro odgovorio na njene tvrdnje, izazivajući dodatnu pažnju medija.

Foto: printscreen/djoganivesna

Vesna Đogani

 

- Nemam komentar, on je ispao onako malo cava, nije ispao fer, iznenadio me je time što je rekao, ja sam stekla utisak da oni sve ovo rade zbog para. Mene ne može niko da iznervira, a pogotovo ne on - izjavila je za Blic. 


Vesna je istakla da njene reči nisu bile loše namere, već da su pogrešno shvaćene. U podkastu je rekla:

- Vojaž, Rasta, Devito, oni samo hoće brzu lovu, dobru lovu, oni neće biti tu za dve godine sigurna sam. Oni gledaju biznis, oni sad kako se ponašaju u svojoj karijeri, oni to rade kao biznis, to je svima nama jasno. Njega ne zanima da za trideset i nešto, plus, radi i ide na tezge, boli ga uvo."

Foto: ST/Nemanja Pančić, printscreen/K1 Televizija. Radio S

Vesna Đogani i Rasta

 



Rasta se nije zaustavio na Vesninoj odbrani, već je javno prozvao pevačicu, navodeći da je bila sa svojim mužem/ljubavnikom kod njega u studiju da izmole pesmu. Ova kontraoptužba dodatno je podgrejala medijsku pažnju oko ovog sukoba.

Ova izjava pevačice Vesne Đogani i Rastina reakcija izazvali su dosta pažnje i rasprave u javnosti, a ostaje da se vidi da li će ova polemika dobiti nastavak ili će se stišati u narednim danima.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading