DEČKA ANE NIKOLIĆ U OVOM IZDANJU NISTE VIDELI! Evo ko je sportista koji se slika OBNAŽEN za društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

16.01.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako komšije nedaleko od zgrade u kojoj Nikolićka živi pričaju da on maltene svakodnevno dolazi kod nje, očigledno je stvar već sada vrlo ozbiljna!

DEČKA ANE NIKOLIĆ U OVOM IZDANJU NISTE VIDELI! Evo ko je sportista koji se slika OBNAŽEN za društvene mreže! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić nedavno je pokazala preko društvenih mreža novog partnera, Nemanju, kog zovu Manja, a od kog se po svemu sudeći ne odvaja otkako su uplovili u romansu. Kako sada javnost zanima ko je on i čime se bavi, nedavno su isplivale dosad neviđene fotografije. Naime, na njima se vidi kako Nemanja pozira bez majice, a u prvom planu je njegovo izvajano telo, pa nema sumnje da je i te kako posvećen treninzima. 

Foto: Instagram printscreen

Nemanja, novi dečko Ane Nikolić

 

Kako komšije nedaleko od zgrade u kojoj Nikolićka živi pričaju da on maltene svakodnevno dolazi kod nje, očigledno je stvar već sada vrlo ozbiljna. 

- Ana uživa u vezi sa Manjom. On se praktično uselio kod nje u stan, non-stop su zajedno. Ide sa njom i u šoping, nosi joj kese i po molovima. Upoznali su se preko Instagrama. Dopisivali su se neko vreme. Oduševila se njegovom pričom i stavovima, vrlo brzo su se i upoznali i smuvali. Nije htela to ni da krije, zato se odmah i snimala zajedno s njim na Instagramu uz svoju pesmu "Labilna", koja joj je jedna od omiljenih, a koju je za nju pisao bivši suprug Rasta - ispričao je za Espreso upućen izvor, pa je dodao:

Foto: Instagram.com

Nemanja, novi dečko Ane Nikolić

 

Nemanja se bavi sportom godinama, baš vodi računa o sebi. To mu je i hobi, prati sport, posebno voli fudbal i tenis. Voli da se skida po mrežama i da pokazuje svoje telo. On je razveden, ima sina, koji je nasledio talenat za sport od njega. Zasad se super slaže sa Anom, videćemo koliko će to potrajati jer je on vrlo specifičan čovek. Baš kao i Nikolićeva, zato su se valjda i pronašli. Ne kaže se džaba "Sličan se sličnom raduje! 

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading