OVO SU SVI SKANDALI ANE NIKOLIĆ! Pevačica VAN KONTROLE: Noge prala VOTKOM, Rasti grebala auto, pa se VALJALA po ulici

Autor:

Zabava

25.12.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica posle razvoda od repera Stefana Đurića Raste ne prestaje s ispadima, a mnogi misle da je alkohol kriv za to što je skrenula s puta.

OVO SU SVI SKANDALI ANE NIKOLIĆ! Pevačica VAN KONTROLE: Noge prala VOTKOM, Rasti grebala auto, pa se VALJALA po ulici

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ana Nikolić

Pevačica Ana Nikolić je u žiži javnosti otkako je zaratila s kompozitorom Goranom Ratkovićem Raletom, kada je navodno došlo do čarki između njih u toku saradnje, nakon čega je usledio i fizički obračun. To javnost nije iznenadilo jer su mnogi, po svemu sudeći, navikli da Paraćinka pravi skandale, a ovo je samo još jedan u nizu!

Pre incidenta s Raletom, Nikolićka je pravila haos na javnim mestima, pa je tako pričala kako je prala noge votkom, valjala se po ulici u alkoholisanom stanju, a u javnost su ranije isplivale i glasovne poruke u kojima priča kako je bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti grebala auto ispred stana u kom je živeo, nakon što nije odgovarao na njene pozive.

Ležala na trotoaru pijana ko čep

Na društvenim mrežama i danas mogu da se nađu snimci na kojima se vidi kako pevačica sedi nasred trotoara, dok je prijateljice snimaju i u isto vreme puši cigarete u vidno alkoholisanom stanju. Ona je snimke pod gasom kačila na Instagram, ali na nekim je mutirala zvuk jer je bilo evidentno da se svađala s ljudima koji su joj pričali da se skloni s ulice i uđe u auto. Inače se priča po gradu da Anu obično vozi vozač kad planira da pije, pa je navodno promenila nekoliko saradnika koji su se žalili da je nepodnošljiva u ovakvim situacijama.

Republika

Foto: Instagram.com printscreen/ananikolicofficial

Ana Nikolić leži na ulici

Vozila po travi, pa je zaustavila policija

Paraćinku je jednom prilikom uhvatila ekipa "Paparaco lova" u trenutku kada je divljala po gradu i vozila po zelenim površinama. Ana je sela besna za volan, pa je u saobraćaju napravila nekoliko prekršaja. U trenucima kada je zaustavila policija navodno je rekla da žuri i da u brzini nije videla da vozi po zelenim površinama. Tom prilikom pevačica je zakačila i nekoliko automobila, pa se dodatno vadila na stres i to da je uznemirena vozila, te se izvinjavala uniformisanim licima.

Republika

Foto: youtube.com/Paparazzo Lov // DNK

Anu Nikolić zaustavila policija

Alkoholom se prala na javnom mestu

Urnebesnim izjavama Ane Nikolić nema kraja, a u najnovijoj je objasnila da uvek sa sobom nosi flašu votke jer njome pere noge i ne koristi je da bi pila.

- Hodala sam na nekom snimanju po Medini bosa u šest sati ujutru. To je bilo tako prljavo, pa sam morala da se snađem i očistim se. Morala sam noge da sterilišem votkom. Posle kažu: "Ana pije", pa ne pijem, samo sterilišem noge votkom... Šta da radim - rekla je pevačica u jednoj emisiji, a ispod spornog snimka su joj fanovi pisali da i tu deluje pijano, kao i da je potrebno da što pre potraži stručnu pomoć.

Republika

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić instagram

Rasti izgrebala auto od 100.000 evra

Pre nekoliko godina Ana je bivšem suprugu Stefanu Đuriću Rasti izgrebala auto vredan 100.000 evra samo zato što nije odgovarao na njene poruke i pozive. Ona se poverila drugarici kojoj je snimila glasovnu poruku, u kojoj je objasnila kako je u naletu besa napravila veliku štetu.

- Prema Rasti sam imala milosti. Njemu nisam slupala auto, ali sam u pidžami u pola noći došla taksijem ispred njegove zgrade. Ne znam da li smo se zabavljali ili smo se bili tek venčali. Nešto od ta dva. Uglavnom, mnogo me iznervirao jer nije hteo da mi se javi na telefon. Uzela sam ključ i grebala po celom autu, napravila sam štetu od nekoliko hiljada evra - čuje se u audio-zapisu koji je poslala prijateljici.

Republika

Foto: ATAImages

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta

Zbog pića uništila kožu, pa bežala na selo

Nikolićka je pre nekoliko meseci bila u centru skandala nakon što je isplivao snimak na kom pokazuje da ima rane na licu. Kratere je navodno dobila zbog konzumiranja alkohola, nakon nekoliko tretmana koje je radila na licu, pa je izazvala reakciju kože. Bilo je i onih koji su komentarisala da je pevačica mešala lekove i alkohol, ali je ona to oštro demantovala, pa je pojedine saradnike molila za pomoć da bi što pre sanirala problem na licu.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, Privatna arhiva

Lice Ane Nikolić u kraterima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading