MISTERIJA O RUŠKI JAKIĆ RAZREŠENA: U javnost procurila informacije o NJENIM GODINAMA - Ovo je sve ŠOKIRALO!

Autor:

Zabava

28.01.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je sve jasno o životu Ruške Jakić!

MISTERIJA O RUŠKI JAKIĆ RAZREŠENA: U javnost procurila informacije o NJENIM GODINAMA - Ovo je sve ŠOKIRALO!

Foto: youtube.com

Skoro svaka žena u Srbiji je bar jednom citirala čuvenu voditeljku i TV lice Rušku Jakić i njenu rečenicu "Dobro jutro, lepotice".

Nekadašnja voditeljka emisije Ljubav i moda, stara Beograđanka i dama od stila poznata je po izuzetnom samopouzdanju i promovisanju potrebe da čovek sam sebe voli i uvažava kako bi to isto mogao da očekuje i od drugih.

Foto: RTV Pink

Ruška Jakić

 

Ono što je vrlo zanimljivo u vezi sa životom Ruške Jakić jeste da ona nikada javno nije rekla koliko ima godina, iako se u medijima svojevremeno pojavila informacija da je rođena 1938. godine.

Nije se stidela da se provokativno fotografiše kao model, pa je uvek bila spremna da sruši sve tabue i predrasude. Ona je jedina koja je uspela da uradi intervju sama sa sobom, u kojoj je prikazala snimak svoje plastične operacije. Udavala se čak 3 puta, dok svoj današnji emotivni status naziva - srećno razvedena.

Ipak, o svojim bivšim muževima, Ruška uvek govori samo najlepše.

Foto: youtube.com

Ruška Jakić

 

Jedna od njenih čuvenih izjava odnosi se na period nakon saznanja o prevari, kada je dala suprugu 24 sata da nestane iz njenog života. Ova odlučnost i hrabrost su obeležile njen stav prema braku i ličnim odnosima.

Kada sam saznala da me je muž prevario, dala sam mu 24 sata da izađe iz života, srca, kuće i vidnog polja... To sam ja, ponavljam treba imati hrabosti i biti u stanju doneti odluku koliko god ona bila teška. Kada sam se hemijski očistila, shvatila sam da je bio problem i u meni. U početku mu je bilo lepo da bude Ruškin muž, kasnije je to bio teret. Nakon godinu dana sam ga pozvala na kafu i rekla: "Nema veze što si me prevario, važno je da si bio divan otac mojoj ćerki, moja majka te je volela više nego svog sina. Bio si dobar". Tada je on počeo da plače... - govorila je Ruška

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading