KAMERE ZABELEŽILE SMRTONOSAN PAD ANDRIJANE LAZIĆ?! Otac čeka ključni dokaz, ovo će razrešiti misteriju!

Autor:

Zabava

28.01.2024

19:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otac tragično nastradale Andrijane Lazić odlazi u Dubai po dokaze!

KAMERE ZABELEŽILE SMRTONOSAN PAD ANDRIJANE LAZIĆ?! Otac čeka ključni dokaz, ovo će razrešiti misteriju!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara, kad je pala sa 24. sprata u Dubaiju, a i sedam dana posle njene sahrane u Velinom Selu nadomak Bijeljine javnost intrigira pogibija, te se svakodnevno na internetu pojavljuju stranice koje traže da se ova misterizona smrt reši, kao i da istražni organi detalnije ispitaju osobe s kojima je pevačica bila pre tragičnog pada. 

Naime, kako piše u mnogobrojnim komentarima, njene drugarice bi trebalo da idu na poligraf da bi se utvrdilo gde su bile u kobnom momentu i da li se, na neki način, ova tragedija mogla sprečiti. Korisnici društvenih mreža masovno traže da se drugarice podvrgnu poligrafskom ispitivanju kako bi se otkrili svi detalji tragične večeri, a njen otac, Nebojša Lazić, kako je i sam otkrio, planira odlazak u Dubai, ne bi lično učestvovao u istrazi.

Republika

Foto: shutterstock, Instagram.com

Andrijana Lazić

 

- Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi - počeo je tužni Lazić i spomenuo Andrijanine drugarice s kojima je bila u Dubaiju.

- Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od Direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite - napisao je on na Fejsbuku.

Ipak, smrt Andrijane Lazić i dan-danas intrigira javnost, pa se postavlja i novo pitanje - da li postoji video-zapis, odnosno snimci kamera, kako zgrade, tako i okolnih, uličnih kamera, koje su eventualno mogle zabeležiti pad. Upravo je to, kako se navodi, jedan od razloga zbog kojih Nebojša odlazi u Dubai.

- "Nema šanse da se na kamerama ništa ne vidi", "Treba jadan čovek da traži snimak sa kamera", "Na kamerama se sigurno vidi kako je pala", "Prvo neka traži snimak sa kamera",  "Kamere su svugde, danas se sve može videti", "Neka dostave snimak sa kamere"... - glasili su brojni komentari na društvenim mrežama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Konda

28.01.2024 20:37

Vidi pacenika, i u ovoj zalosti teznja ka samopromociji, " ja kao pripadnik mupa(ko da je clan NASAe) i na vezi sa direktorom policije Ahmed Salem itd....

Odgovori 36 31