SVI MISLE DA JE ODAVDE PALA ANDRIJANA! Jeziva slika pevačice iz ZGRADE u Dubaiju LEDI KRV U ŽILAMA: Poginula na licu mesta! (FOTO)

Autor:

Zabava

26.01.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrijana Lazić preminula je usled pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, a ova fotografija uteruje jezu u kosti!

SVI MISLE DA JE ODAVDE PALA ANDRIJANA! Jeziva slika pevačice iz ZGRADE u Dubaiju LEDI KRV U ŽILAMA: Poginula na licu mesta! (FOTO)

Foto: Facebook/Instagram, Shutterstock

Pevačica Andrijana Lazić (28) poginula je 10. januara u Dubaiju, nakon što je tamo otputovala sa drugaricama i pala sa 24. sprata jedne zgrade, a sahranjena je devet dana kasnije u rodnom mestu Velino selo. Međutim, detalji oko njene misteriozne smrti i dalje intrigiraju široku javnost i mnogima ne daju mira ni nakon što je Lazićeva ispraćena na večni počinak.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Andrijana Lazić sahranjena u Velinom selu

Naime, jedna od fotografija koje su osvanule nakon njene smrti nose veliku dozu zloslutnih misli. Nebojša Lazić Zenga, otac pokojne pevačice, podelio je potresnu sliku svoje mezimice iz prestonice Emirata na kojoj se vidi kako ona pozira na ivici zgrade sa pogledom na ceo grad. Kako je Andrijana poginula upravo usled pada sa 24. sprata, mnoge je ova objava potresla i naterala da pomisli da je ovo mesto gde je poginula.

Republika

Foto: printscreen

Andrijana Lazić poginula je usled pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju

Podsećanja radi, Andrijana Lazić (28) bila je mlada pevačica iz Bijeljine, Republike Srpske. Ona je bila na početku pevačke karijere, a pre odlaska na put snimila je dve pesme koje su objavljene na dan njene sahrane, tačno u vreme kada je porodica spuštala njen kovčeg u raku. Inače, po zanimanju je bila pravnica, a zaposlena u MUP Republike Srpske.

Inače, njen otac Nebojša istakao je da će nakon navršenja 40 dana od njene smrti otići u Dubai, kako bi se lično i detaljno pozabavio istragom o tragediji koja je zadesila njegovu porodicu.

Republika

Foto: Društvene mreže

Andrijana Lazić sa ocem Nebojšom

- Mada kod mnogih njen slučaj izaziva interesovanje, treba imati razumevanja za porodicu, jer samo mi, porodica, osećamo stvarnu bol. Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi - rekao je Andrijanin otac nedavno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Marezzmo

28.01.2024 00:09

Ziveo sam u Dubaiu 10 godina. Ovo je slika sa Burdz Kalife i to sa bar 100-tog sprata,gde se slikaju svi turisti. Ulaz je 20 eur. 24 spart je pandan kule Genex u Bgd koja ima 22 sprata. Mislim i da je i otac demantovao da to nije slika odakle je pala. A kako je pala...pa imate 3 svedoka i to najbolje drugarice

Odgovori 11 0
dragan s

28.01.2024 11:27

a lepo otisla na poslovno putovanje