GLUMILI I PLAKALI: Otkriveni detalji sa snimanja poslednje epizode "Prijatelja"! KORTNI KOKS PONOVO SAVLADALE EMOCIJE!

Autor:

Zabava

10.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre dve decenije stavljena je tačka na seriju o šestoro najboljih prijatelja.

GLUMILI I PLAKALI: Otkriveni detalji sa snimanja poslednje epizode "Prijatelja"! KORTNI KOKS PONOVO SAVLADALE EMOCIJE!

Foto: instagram.com/courteneycoxofficial

Čuveni sitkom "Prijatelji" emitovan je od 1994. do 2004. godine, a glumica Kortni Koks koja je igrala čuvenu Moniku, evocirala je uspomene na ovaj period života i otkrila kako su protekli poslednji dani na snimanju.

Ona je na svom Instagram profilu podelila veoma emotivnu objavu.

Prošlo je 20 godina od finala serije "Prijatelji". Ne znam kako smo uspeli glumiti kroz sve te suze. Zauvek sam zahvalna - napisala je glumica uz snimak iz serije.

 

 

Zvezde čuvenog sitkoma tada su se pojavile na setu držeći se za ruke, a nakon snimanja emotivno su se poklonili ekipi. Uspešna serija počela je da se prikazuje 1994. godine i doživela je 10 sezona. 

Kultna serija vratila je dašak svoje popularnosti nakon smrti Metjua Perija, koji je u oktobru prošle godine preminuo u 54. godini.

Svi smo potpuno shrvani gubitkom Metjua. Bili smo više od glumačkih kolega. Mi smo porodica - rekli su glumci "Prijatelja" za People.

Republika

Foto: AP Terence Patrick

 

Malo je poznato da su se "Prijatelji" umalo raspali 1997. godine, ali je situaciju spasio glumac Met Leblank koji glumi Džoija u seriji. Liza Kudrou je htela da napusti seriju nakon što je tri godine glumila Fibi.

Glumila sam glupe devojke, to jednostavno nisam bila ja. Osećala sam se kao go*no, prevarila sam ih. Na audiciji sam bila jedina koja se mogla nositi s celim procesom i mislim da sam zato dobila ulogu. Morala sam mnogo da se trudim da budem Fibi. Jako sam se mučila, a onda mi je Leblank rekao: "Smiri se, ti si ona. Radiš taj lik već tri godine. Previše se trudiš. To je tvoj problem. Opusti se"  - podsetila se Lisa jednom prilikom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading