"MISLILA JE DA IMAM ŽENU KOJU KRIJEM" Ovako je Haris Džinović komentarisao Melininu LJUBOMORU!

Autor:

Zabava

25.01.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao bomba odjeknula je vest da se Haris i Melina razvode!

"MISLILA JE DA IMAM ŽENU KOJU KRIJEM" Ovako je Haris Džinović komentarisao Melininu LJUBOMORU!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Kao bomba odjeknula je vest da se poznati bračni par Haris Džinović i Melina Džinović razvode, nakon deset godina zeajedničkog života.

Republika

Foto: ATA Images

Melina i Haris stavili tačku na brak posle 10 godina

Naime, kako se navodi, Džinović se već uveliko iselio iz porodične kuće na Senjaku.

Melina i Haris su se odlučili na sporazumni razvod, budući da njihov odnos nije štimao najbolje već neko vreme. Doneli su trenutno najbolju moguću odluku za njih i njihovu decu. Haris se već iselio iz njihove vile na Senjaku, a Melina je ostala tamo s decom. U toku je proces razvoda braka, a kasnije će biti određeno i kako će imovina biti raspodeljena među njima - istakao je izvor blizak porodici, prenosi Pink.rs.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Melina ne želi da komentariše razvod od pevača

Kako bismo saznali zbog čega su se razveli, pozvali smo Melinu, ali ona nije želela mnogo da komentariše, dok je pevaču isključen telefon.

Inače, pre nekog vremena Haris je javno priznao da je Melina na početku njihove veze bila veoma ljubomorna.

Kad je Melina došla prvi put kod mene u trenucima kad smo se zabavljali, žena je bila u šoku jer nije mogla da veruje da živim sam. Sve je bilo sređeno i pod konac u stanu, sve je na krevetima bilo zategnuto do tančina, pa je mislila da je lažem i da sa mnom živi neka žena koju krijem. Mislila je da nema šanse da ja to sve sređujem i peglam. Posle joj je bilo jasnije ko sam. Tad je počela da tumba po stvarima u stanu ne bi li našla neku žensku stvar, nešto što će da ukaže na to da pored nje postoji još neka žena u mom životu, ali nije našla nijedan trag! Kasnije je videla koliko je sati i shvatila je da sam stvarno takav - rekao je Džinović tada.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Haris i Melina dok su bili u srećnom braku

Podsećamo, Haris i Melina su svoju emotivnu vezu započeli davne 2002. godine i iz te veze dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u braku su bili tek od 2014. godine. Međutim, kako tvrde dobro obavešteni izvori bliski porodici Džinović, njihov odnos već neko vreme nije bio onakav kakav su želeli, te su se odlučili na sporazumni razvod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading