ĐORĐU DAVIDU HITNO UVEDENA ZABRANA: Saopštena odluka, otkriveno šta će se dešavati sa njim u narednim danima!

Autor:

Zabava

21.01.2024

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đorđu Davidu je zabranjeno napuštanje Severne Makedonije!

ĐORĐU DAVIDU HITNO UVEDENA ZABRANA: Saopštena odluka, otkriveno šta će se dešavati sa njim u narednim danima!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Printscreen/https://www.youtube.com/@EmergencySkopje

Roker Đorđe David našao se u centru pažnje nakon teške saobraćajne nesreće u Severnoj Makedoniji u kojoj je nažalost preminula žena. Incident se dogodio sinoć oko 20 časova, a Đorđe je lakše povređen i trenutno se oporavlja u bolnici u Kumanovu, gde su mu lekari ukazali medicinsku pomoć i zašili ranu na ruci.

Đorđe David će do petka morati da ostane u Skoplju, a tada će sud doneti odluku o daljim koracima. Do srede će biti završena obdukcija i veštačenje, nakon čega će sud dati konačan sud o eventualnom gonjenju pevača. Trenutno mu je ograničeno kretanje, a biće smešten u hotelu do daljnjeg.

Kako saznaje Kurir, Đorđe do petka mora da bude u Skoplju, a tog dana će sud odlučiti o njegovoj sudbini. Do srede će biti završena obdukcija i veštačenje, posle čega će sud odlučiti da li će goniti pevača.

Republika

Foto: ATA Images

Đorđe David

 

Đorđe se oglasio za medije i izneo svoju verziju događaja, ističući da je bio sam u kolima i da su mu odmah uzeti uzorci krvi i urina radi provere na prisustvo supstanci ili alkohola. Nakon saslušanja kod javnog tužioca, rečeno mu je da u ovom slučaju nema nikakve krivice, te da je navodno krivac devojka koja je vozila automobil, a koja je takođe bila u vozilu sa majkom koja je tragično nastradala.

Đorđe David ostaje u Makedoniji kako bi ispoštovao proceduru i očekuje ga još jedna izjava. Iz tužilaštva mu je rečeno da neće biti u pritvoru jer ne snosi krivicu, ali on ističe da još uvek ne može da dođe k sebi nakon ovog traumatičnog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading