PRIJOVIĆKA TEŠKA 10 MILIONA EVRA, A TEK DA ČUJETE KOLIKO JE SLOBA UZEO: Ovi estradnjaci su prošle godine zgrnuli najveću lovu!

Autor:

Zabava

05.01.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prijovićka, Bubamara i Radanović imali su berićetnu 2023, pa su na vrhu liste kad je zarada na estradi u pitanju.

PRIJOVIĆKA TEŠKA 10 MILIONA EVRA, A TEK DA ČUJETE KOLIKO JE SLOBA UZEO: Ovi estradnjaci su prošle godine zgrnuli najveću lovu!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Pevačici Aleksandri Prijović godina za nama bila je više nego uspešna, a kad se sve skupi, zajedno s koncertima koje je održala u Hrvatskoj, u Zagrebu, dosad je zaradila oko 10 miliona evra!

 

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, ST/Vladimir Lukić

Aleksandra Prijović i Sloba Radanović su među najtraženijim mlađim pevačima

 

Kako Republika saznaje, pored Prije, dobro su se oparili i Sloba Radanović i Dara Bubamara, pa je on u džep stavio oko četiri, a Novosađanka blizu dva miliona evra.


- Prija je održala preko 15 koncerata za nekoliko meseci sa skroz rasprodatim arenama u nekoliko gradova, a pored novogodišnjih, imala je i regularne nastupe. Njoj je cena honorara skočila za više od 5.000 evra u odnosu na pre dve godine, tako da, kad se sve sabere, zaradila je blizu deset miliona evra - priča nam izvor i dodaje da nije sve otišlo u njenu kasu s obzirom na to da je za koncerte bilo angažovano mnogo ljudi:


- Nije Aleksandra sve te pare stavila sebi u džep! Ona je najviše zaradila, ali je morala mnogo para da da na muzičare, igrače, sve koji su je pratili na koncertima, tako da i tu ide velika para. Dobro su prošli ove godine i Sloba Radanović i Dara Bubamara. Sloba je zaradio oko četiri miliona evra samo od tezgi. Tu su i velike pare od restorana koji poseduje, dobro mu ide i u ugostiteljstvu, tako da mu je prethodna godina bila vrlo uspešna. Bubamara je zaradila oko dva miliona evra. Ona je imala i po 15 nastupa mesečno i pravi odličnu atmosferu po klubovima. Posle je otišla na američku turneju i tu je punila diskoteke gde najviše izlaze Srbi.

 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Dara Bubamara kaže da potroši sve što zaradi


Za razliku od Aleksandre i Slobe, Dara nema problem s tim da kaže koliko zarađuje, pa je govorila da koliki god da su joj prihodi nikad nema novca.


- Zaradila sam milione i sve sam potrošila! Nikad nisam žalila za novcem, mnogo radim i imam pravo da trošim na putovanja i odeću. Volim skupe stvari, kada odem u šoping, potrošim nekoliko hiljada evra. Ne trošim samo na sebe, volim dragim ljudima da poklanjam lepe stvari, da se provedemo negde u izlasku za sve pare ili da sednemo u neki dobar restoran. Nikad nemam, ali pare su tu da se troše. Nekako se meni uvek i vrate jer nemam tu blokadu da moram da štedim i grcam. Kako ih trošim, tako mi dođu - rekla je jednom prilikom folkerka.


Pavlovićka za dva meseca
uzela skoro pola miliona evra


Jedan poznati menadžer koji je insistirao na anonimnosti ispričao je skoro da je Milica Pavlović tokom jula i avgusta imala 40 nastupa i da je zaradila oko 480.000 evra.

 

Foto: Ata images

Milica Pavlović mnogo ulaže u karijeru i to joj se višestruko isplatilo


- Milica je odskora najveće iznenađenje za sve menadžere. Ranije je radila za 8.000 evra, a sada uzima 12.000 evra, nekad i više, zavisi gde nastupa. Sve njene pesme su hitovi, klubovi u kojima peva su puni i logično je što je podigla cenu. Eto, nedavno je 150 ljudi ostalo ispred kluba u Hrvatskoj jer nije bilo mesta za sve, pa je gazda za nju odmah rezervisao prvi slobodan termin. Svi znaju da je provod zagarantovan gde god da peva i lokali su puni bez ikakvog marketinga - rekao je on za medije.

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
IRS

06.01.2024 13:20

Koliki li porez plaćaju ovi ljudi, pitam se?! 🤔

Nenad

06.01.2024 15:18

Ovi debili troše a onda će kad ostare da kukaju kako nemogu da žive od penzije. Ko pokojni Šabac Bajramovic. Debilcine. Baš kao i država u kojoj žive. Dno,dna. Hirurg radi u državnoj bolnici za oko 1000 evra mesečno a onda kukamo kako nema ko da nas leči. Ima ali kod privatnika. Samo to košta. Pa kad ima za ove debile i bubamare, mora biti i za hirurga. Jerbo ako ovakve stvari pročitaju mogu se naljutila. S punim pravom. SNS svinjac, za gajenje.

Ujka Nole

08.01.2024 18:34

Peva kurta peva murta sinan hasan jašar šaban nino šeki i još neki ali mislim da je Bora corba poranio bar 20 godina ono su bile pevačine u odnosu na ovaj cirkus sada e Srbijo majko božja pomozi