PREKID PROGRAMA: Stiglo specijalno iznenađenje za Jovanu Jeremić, majka Milice Mitrović joj uputila SNAŽNU PORUKU!

Autor:

Zabava

30.12.2023

11:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljku iznenadila posebna pošiljka koja je stigla za nju!

PREKID PROGRAMA: Stiglo specijalno iznenađenje za Jovanu Jeremić, majka Milice Mitrović joj uputila SNAŽNU PORUKU!

Foto: printscreen/RTVPink

U sred jutarnje emisije na televiziji Pink popularne voditeljke Jovane Jeremić, iznenadni događaj je privukao pažnju gledalaca, zbog kojeg je morala da prekine program. Naime, za Jovanu je stigao je ogroman buket sveća zajedno sa posebnom porukom, što je Jovanu navelo da zaintrigirano, pa je odlučila da pred svima pročita poruku koju je dobila i to od majke Milice Mitrović, direktorke zabavnog programa ružičaste televizije. 

- Dobila sam poklon, sada ćemo videti od koga - rekla je Jovana pre nego što je otkrila sadržaj poruke.

- "Draga Jovana, želim ti da u Novoj godini ispuniš sve svoje želje i da u sledećoj godini igramo na tvojoj svadbi. Volim te i srećno." - otkriveno je da je ogroman buket sveća stigao od majke Milice Mitrović, poznatije kao Duda.

Jovana se nakon toga odužila specijalnom pesmom za Miličinu majku. 

Inače, Jovana Jeremić nedavno je prestala da krije svoju zaljubljenost, otkrivši javnosti svoju vezu sa uspešnim biznismenom koji je čak 14 godina stariji od nje.

- Za mene je 2023. bila moja godina. Bog mi je dao najveće rejtinge u poslu, gde sam već 5 godina samouvereno. Bog mi je dao najveće rejtinge u poslu, gde sam već 5 godina suvereno prva i branim tron kraljice šera od 2019. godine, ali me ja nagradio i u ljubavi. Poslao mi je tebe, moju ljubav i mog zaštitnika. Moju snagu. Moju mirnu luku. Sa Leom, Draganom i Pinkom, moje carstvo je potpuno. Pun krug. Hvala ti, Gospode - zaključila je Jovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading