SELMA NIŽE NOVE SKANDALE - Želi da ZABRANI Srbima da dižu TRI PRSTA!

Autor: M. K. V.

Zabava

27.11.2023

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica na sve načine pokušava da se opere zbog toga što je pokazivala dvoglavog orla, pa se sve više ukopava.

SELMA NIŽE NOVE SKANDALE - Želi da ZABRANI Srbima da dižu TRI PRSTA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Pevačica Selma Bajrami, koja je na nastupu pokazivala dvoglavog orla, simbol "velike Albanije", zbog čega ju je oštro osudila javnost u Srbiji jer ovakvim činom provocira narod koji ju je i uzdigao do zvezda, sada bi da zabrani Srbima da dižu tri prsta.

Foto: Printskrin / Instagram

Selma Bajrami šeruje poruke istomišljenika

 

Naime, bosanska folkerka koja tvrdi da ima albansko poreklo posle incidenta na sve načine pokušava da se opere na društvenim mrežama, pa je tako u pričama na Instagramu delila objave u kojima je njeni istomišljenici pravdaju.


- Ako Srbin pokaže tri prsta, onda pokazuje simbol i slobodu svog srpskog naroda. A ako neko pokaže albanskog orla, koji je takođe simbol i sloboda albanskog naroda i izražavanje da voli albanski narod, onda je nacionalista i traži mu se zabrana ulaska u Srbiju - stoji u jednom od Selminih storija, a u drugom na ovu temu se oseća doza ironije i sarkazma:


- Dragi Srbi, prva i druga slika, nema razlike. Tako da zašto vam smeta kad neko pokazuje simbol svog naroda, a udarate se u prsa kad pokazuje simbol svog naroda? Mislim da je do vas ipak.

Foto: Printskrin / Instagram

Selma Bajrami ne prestaje da provocira


Bajramijeva ovakvim poređenjima pokušava da spere sa sebe to što je Srbe provocirala albanskim simbolom, pa bi valjda da im zabrani da dižu tri prsta, s čim se složio i folker Era Ojdanić. On je za naš list objasnio da je svuda u svetu opšte poznato da je dvoglavi orao provokacija, te da se samo Selma pravi luda po tom pitanju.


- Bosanska pevačica meša babe i žabe. Neka ide onda u Albaniju, pa nek peva! Nije niko došao u Sarajevo kod nje na nastup da podiže tri prsta, nego je ona ničim izazvana pokazala dvoglavog orla. Ona koristi tuđi simbol da vređa narod i zemlju u kojoj se proslavila. Da nije visila po televizijima u Srbiji, ne bi toliko bila poznata ni na Balkanu, zna se koje emisije se najviše gledaju u celom regionu. Ona kao nije znala da je dvoglavi orao provokacija i gugla da proveri da li je simbol Albanije ili "velike Albanije". Strane pevačice Rita Oro i Dua Lipa koriste svaku priliku da provociraju ovim simbolom u javnosti. Pa na Svetskom prvenstvu albanskim fudbalerima Šaćiriju i Džaki su zabranili da to pokazuju jer se smatra provokacijom - zaključio je Ojdanić za naš portal.

 

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Era Ojdanić je poručio Selmi da peva u Albaniji


S druge strane, Selma je poručila da se više neće oglašavati za srpske medije.


Za Selmu važi isto
što i za Jadranku!

Republika

Foto: PRINTSCREEN AMIDŽI ŠOU, Tanjug/Sava Radovanovi'

Ivica Dačić oglasio se povodom slučaja Selme Bajrami

 

Slučaj pevačice Selme Bajrami prokomentarisao je i Ivica Dačić, koji je mišljenja da ima elemenata da joj se zabrani ulazak u Srbiju, kao što je to učinjeno s Jadrankom Barjaktarović.


- Mislim da ima razloga za to, kao i za još neke, ali to je nadležnost MUP i bezbednosnih službi - kazao je Ivica Dačić, dok i voditeljka Dea Đurđević smatra da je Selma napravila veoma ružan gest prema srpskoj publici, te da je treba sankcionisati:


- Ako je važilo za Jadranku, što ne bi važilo i za Selmu, ako me razumete. Videla sam snimak i očekivala sam izvinjenje publici u Srbiji.

Foto: PRINTSCREEN AMIDŽI ŠOU, ATA Images

Dea Đurđević kaže da je očekivala da će se pevačica izviniti zbog svog postupka

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Slobo

28.11.2023 07:25

E jesmo jadni.o nekoj glupoj pevaljki toliko pričamo.ignorisati budalu.

Oki

28.11.2023 08:47

U pravu je ........ja volim tri prsta i kokardu pa zašto ona da ne voli svoje

Bane

29.01.2024 13:04

Nema mesta za albanskog dvoglavog orla u Srbiji