CECA PONOVO POSTAJE BABA: Veljko čeka treće dete!

Autor:

Zabava

20.11.2023

14:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srećne vesti u porodici Ražnatović!

CECA PONOVO POSTAJE BABA: Veljko čeka treće dete!

Foto: ST/D. Kadić

Cecin sin Veljko Ražnatović uskoro će postati otac po treći put. Njegova supruga Bogdana Ražnatović je u drugom stanju i očekuje se da će porodica Ražnatović uskoro dobiti još jednog naslednika - dečaka. Ovo će biti treće dete za bračni par, koji već ima dva sina - Željka i mlađeg Krstana. prenosi Telegraf.

Bogdana i Veljko su se venčali 2019. godine, a već godinu dana kasnije postali su roditelji sina Željka. Njihov drugi sin, Krstan, rođen je u februaru ove godine. Sada se porodica Ražnatović ponovo raduje prinovi koja će im se pridružiti uskoro.

Bogdana i Veljko su uvek bili veoma otvoreni o svojoj ljubavi i porodici, te su često delili slike i videe sa svojim pratiocima na društvenim mrežama. Tako su i ovu lepu vest objavili na svojim Instagram profilima, uz fotografiju na kojoj se vidi kako Veljko ljubi njen stomak.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Veljko Ražnatović

Interesantno je da će ovo biti treće dete za Cecinog sina, ali tek drugo dete za Bogdanu. Naime, Veljko ima još jedno vanbračno dete, ćerku koja se zove Vasilija. On je otkrio da mu je ćerka veoma važna i da je mnogo voli, ali da se trudi da bude prisutan u životu i Željka i Krstana.


Bogdana je inače bivša manekenka i bivša šampionka u bodibildingu. Ona i Veljko su se upoznali na jednom takmičenju, a od tada su nerazdvojni. Oboje su veoma posvećeni svojim karijerama i porodici, te je ova vest razveselila i njihove fanove koji im šalju čestitke i pozitivne želje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading