Žika Jakšić prekinuo snimanje emisije, na scenu uletelo obezbeđenje

Autor:

Zabava

26.10.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U studiju gde se snima emisija " Nikad nije kasno" publika je bila zatečena onim što vidi.

Žika Jakšić prekinuo snimanje emisije, na scenu uletelo obezbeđenje

Foto: printscreen/Prva TV

U emisiji "Nikad nije kasno" nastao je potpuni kolaps zbog Žike Jakšića, a u jednom trenutku je i prekinuta emisija i u studio uletelo obezbeđenje.

Foto: Printskrin/youtube Printskrin

 

Naime, Kaliopi i Željko Samardžić, pored Saše Miloševića Mareta, bili su stručni žiri, a odmah su se na samom početku emisije oduševili kandidatima.

- Ja bih odmah zaplovio, odmah bih nastavio, buzuki gori, čestitam - obratio se Željko jednom od takmičara, dok je i Kaliopi bila oduševljena jednom takmičarkom.

- Ovo je bilo tako slatko, preslatko stvarno. Uživali smo i plesali - poručila je pevačica.

Žika Jakšić, koji je domaćin emisije "Nikad nije kasno", je u jednom trenutku zažvizdao i na sceni je izašlo obezbeđenje. Na početku nikome nije bilo jasno o čemu se radi, a onda su shvatili da obezbeđenje donosi hranu direktno sa plehom za pečenje.

Foto: Printskrin/youtube Printskrin

 

To je sve u studiju iznenadilo, a publika je u tom trenutku krenula da aplaudira. Emisija je bila prekinuta na najbolji mogući način, zbog toga što je atmosfera dovedena do vrhunca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading