Ristovski do 39. godine već proživeo jedan život: Laza briljirao u filmu "Tito i ja" kad mu je devojka imala samo godinu dana!

Autor: M. K. V.

Zabava

11.10.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac završio fakultet, oženio se, postao otac dvojice sinova i imao niz zapaženih uloga do 1991, kada je na svet došla njegova sadašnja ljubav Anica Lazić. U kultnom ostvarenju Gorana Markovića 1992. igrao je druga Raju.

Ristovski do 39. godine već proživeo jedan život: Laza briljirao u filmu "Tito i ja" kad mu je devojka imala samo godinu dana!

Foto: Printscreen/www.youtube.com/@sbelecan

Foto: printskrin/Jutjub

Laza Ristovski kao drug Raja u filmu "Tito i ja"

Proslavljeni glumac Lazar Ristovski (71), koji je ovih dana u žiži javnosti zbog 39 godina mlađe devojke Anice Lazić (32), procvetao je, kao umetnik, tek pošto je na svet dospela njegova sadašnja ljubav. On je 1992, samo godinu dana po njenom rođenju, ostvario jednu od svojih najzapaženijih filmskih uloga - druga Raju u kultnom ostvarenju "Tito i ja" Gorana Markovića.

Naime, kao bomba u javnosti je odjeknula vest da Ristovski ljubi skoro četiri decenije mlađu koleginicu Anicu Lazić, a za medije nije pokušavao ništa da demantuje, već je priznao da uživa u ljubavi:

- Tačno je, Anica i ja smo u vezi. Ne bih ništa više rekao, lepo nam je, hvala na razumevanju.


Nakon ove potvrde javnost se uzburkala, ne zato što se tek nedavno razveo od Danice Ristovski, s kojom je 42 godine bio u braku, pa stupio u odnos s Anicom, već zbog toga što je on pola života proživeo u trenutku kad se ona tek rodila.

Ogromna razlika u godinama mnogima je zasmetala, a komentari ispod njihovih fotografija na društvenim mrežama su podeljeni. 


- "Lazo, da nije malo premlada za tebe", "Čoveče, pa ti si završio i faks, a devojka ti se još nije rodila", "Mislim da je 39 godina velika razlika. Šta si ti sve uradio u svojih 39 godina, dok ona nije bila ni u planu", "Pustite čoveka da uživa", "Zašto se neko ne pita kako Anica može da ima toliko starijeg dečka" - bili su samo neki od komentara.

 

Foto: Instagram/anicalazicofficial , Dragan Kadic

Lazar Ristovski i Anica Lazić izazvali su pažnju javnosti zbog velike razlike u godinama

Kako se navodi u medijima, Danicu Ristovski je sramota zbog ovoga što radi Lazar, te, prema rečima ljudi s kojima je ona bliska, može se zaključiti da Lazar bruka sinove ovim potezom.


- Danicu je sramota. Nema ona ništa protiv da on ima devojku, ali ona smatra da je ovo bruka za njega, da s ovoliko mlađom devojkom izlazi u javnost. Pa, ljudi, ona je godište njegovog sina. I onu su preneraženi ovim što im on servira - kaže izvor blizak Danici, a glumica Ljiljana Blagojević otkriva da se mlada Anica Lazić, u stvari, uopšte i ne bavi glumom, te ju je oštro demantovala na Tviteru.
- Anica Lazić nije glumica, to je njen hobi - bila je stroga Blagojevićka.

 

Republika

Foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Lazar Ristovski je sa Danicom u braku proveo 42 godine


Podsećanja radi, u brak s koleginicom Danicom Ristovski Lazar je uplovio 1980. i u skladnom porodičnom životu s njom uživao sve do prošle godine, kada je posle 42 godine zajedničkog života, iznenada i na opšte iznenađenje javnosti, usledio razvod.

Danica je u braku s Lazarom rodila dva sina Petra i Jovana, koji su krenuli očevim i majčinim stopama, jedan kao reditelj, a drugi kao glumac.

Ristovski je upravo jednu od najznačajnijih filmskih uloga u karijeri i ostvario u rediteljskom prvencu svog sina Petra Ristovskog filmu "Kralj Petar I". Inače, Lazar je zajedno sa svojim sinovima Petrom i Jovanom vlasnik producentske kuće "Zillion film". U međuvremenu je napisao i dva romana, dve knjige, te jednu zbirku pesama.

Inače, Laza je rođen davne 1952. u Ravnom Selu, u Vojvodini, a do svoje 39. godine, koju je napunio 1991, kada se njegova skoro četiri decenije mlađa devojka tek rodila, proživeo je već jedan ispunjen život. Zapažene uloge koje je do 40 godine ostvario, bile su u filmovima "Hajka" iz 1977, "Svetozar Marković" iz 1981, "Igmanski marš" 1983, "Tako se kalio čelik" iz 1988, te "Original falsifikata" iz 1991, a njegove maestralne role u čuvenim ostvarenjima "Tito i ja" (1992), "Podzemlje" (1995), "Balkanska pravila" (1997), "Bure baruta" (1998), "Belo odelo" (1999), "Bumerang" (2001), "Mali svet" (2003), "Pad u raj" (2004), "San zimske noći" (2004), "Sveti Georgije ubiva aždahu" (2009), "Dnevnik mašinovođe" (2016) i "Kralj Petar Prvi - U slavu Srbije" (2018) usledile su tek pošto je na svet došla i njegova sadašnja emotivna partnerka.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading