KO JE NOVA DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG? Lepu glumicu znate po OVIM ulogama, nećete verovati koji je FAKULTET završila!

Autor:

Zabava

10.10.2023

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni glumac Lazar Ristovski (70) potvrdio da je u vezi sa nekoliko decenija mlađom koleginicom, koja je višestruko talentovana za umetnost!

KO JE NOVA DEVOJKA LAZARA RISTOVSKOG? Lepu glumicu znate po OVIM ulogama, nećete verovati koji je FAKULTET završila!

Foto: Instagram.com

Anica i Lazar

Popularni glumac Lazar Ristovski iznenadio je svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram danas, gde je objavio fotografiju sa svojom novom devojkom, nekoliko decenija mlađom koleginicom Anicom Lazić. Oni su ispozirali zajedno, Lazar je stavio emotikon srca, a zatim potvrdio ovu vest:

- Istina je, zajedno smo. Ne bih ništa više dodavao. Anicu sam upoznao mnogo kasnije i nema nikakve veze sa razvodom. Hvala vam - rekao je Lazar za "Blic".

KO JE ANICA LAZIĆ?

Anica je sa Lazarom glumila u filmu "Drim Tim", a sada i u seriji "Popadija". Glumila je i u "Psihosocijal" filmu, nagrađivanom ostvarenju Strahinje Savića, a na njenom sajtu stoji i da je završila psihologiju u Italiji, na Univerzitetu u Padovi. Osim toga, ona je završila jednu beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu, pa se čini da je Anica višestruko talentovana za umetnost.

Sudeći po njenom Instagram profilu, Anica voli da putuje i uživa u prirodi, a kako je na jednoj objavi istakla, Italija je zemlja koju malo voli, malo ne voli.

- Zemlja koju malo volim, malo ne volim. U kojoj sam završila fakultet, upoznala najbolju drugaricu i koja je večiti izvor lepote i umetnosti. Italija i večni grad Rim - napisala je u okviru jedne od objava ona.

Podsetimo, Lazar Ristovski nedavno se razveo od supruge Danica nakon 42 godine braka. Kako su naveli, glavni razlog razlaza je bio nedostatak emocija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading