MOGU DA TRUBE DO SUDNJEG DANA, NE MOGU PROTIV NARODA: Marija Šerifović o Hrvatima koji prozivaju Priju i SUKOBU sa Karleušom!

Autor: O. B. / A. N.

Zabava

09.10.2023

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Marija Šerifović progovorila je o gorućim temama iz medija tokom prethodnih par dana.

Marija Šerifović organizovala je konferenciju za medije povodom svog novog albuma "Dolazi ljubav" koji je izdala pre par dana. Ona je pred našim kamerama govorila o raznim temama koje tresu javnost prethodnih dana, kao što su navodi u njenom sukobu sa Jelenom Karleušom, ali i negativnim komentarima koje su kolege iz Hrvatske imale na račun pevačice Aleksandre Prijović

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marija Šerifović

- Imaju probelm zato što se radi o izvođačima narodne muzike. Da se to dogodilo nekom pop izvođaču to verovatno ne bi bio problem. Ono što mogu da kažem je da je Aleksandra to svojim radom zaslužila i možda je to sada manje važno. Narod to voli da sluša i protiv naroda se ne može, može da trubi ko god do sudnjeg dana, protiv ljudske volje se ne može - poručila je Šerifovićeva. 

Marija je dala kratak komenatar na to što ju je Jelena otpratila sa Instagrama, nakon čega su se pokrenule spekulacije o njihovoj svađi. 

- Ja nemam problem sa njom, a ako ona ima, neka ga sama reši - rekla kratko Marija. 

Na početku teksta pogledajte Marijinu izjavu u video snimku. 

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Marija Šerifović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading