ANASTASIJA GUDELJ OTVORILA PORODIČNI ALBUM! Osvanule nikad viđene fotke sa bratom Veljkom, OVO je sve raznežilo! (FOTO)

Autor:

Zabava

06.09.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica otvorila album i podelila dirljive trenutke iz svog detinjstva!

ANASTASIJA GUDELJ OTVORILA PORODIČNI ALBUM! Osvanule nikad viđene fotke sa bratom Veljkom, OVO je sve raznežilo! (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Pevačica Anastasina Gudelj danas je otvorila svoj porodični album i objavila nikad viđene fotke iz detinjstva. Anastasija se prisetila najdražih uspomena, pa su tako njeni pratioci mogli da vide kako ona pozira ispred murala sa Diznijevim princezama iz omiljenih crtaća.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija Ražnatović

Na drugoj fotografiji Anastasija pozira sa svojim bratom Veljkom Ražnatovićem. On je nosio svečano odelo, dok je ona imala čipkanu kombinaciju, pa se da zaključiti da su išli na neku proslavu.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija i Veljko Ražnatović

Podsetimo, Anastasija se prošlog meseca udala za svog izabranika, fudbalera Nemanju Gudelja. Oni su se na večnu ljubav zakleli pred Bogom u tajnosti, a Pevačica je odlučila da promeni svoje prezime.

Anastasija i Nemanja su se venčali u tajnosti, a kuma na venčanju im je bila pevačicina najbolja drugarica, glumica Tara Milutinović. Oni su se venčali u manastiru Rajinac u Begaljici, a na to su se odlučili jer je Ceca kumovala na slavi Rajinovca, pa je tako njena porodica bila domaćin slave manastrija, koji obeležava Malu Gospojinu. Cecin duhovnik Stefan Šarić je tu godinama služio službu, pa je to još jedan od posebnih razloga, koji su doveli do toga da donesu ovu odluku.

Republika

Foto: Instagram.com

Anastasija i Nemanja Gudelj

Za dve burme mladoženja je iskeširao oko 3.572 evra, koliko i košta jedan prosečan automobil, preneli su domaći mediji. U pitanju je luksuzni brend "Cartier", čiji komadi nakita koštaju papreno. Inače, tajnoj i intimnoj ceremoniji prisustvovalo je samo 10 najbližih ljudi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading