ŠA PROFITIRAO OD RAZVODA: Reperu fanovi priredili ŠOK IZNENAĐENJE!

Autor:

Zabava

01.09.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper Nenad Aleksić Ša nema sreće u ljubavi, ali će imati u finansijama!

ŠA PROFITIRAO OD RAZVODA: Reperu fanovi priredili ŠOK IZNENAĐENJE!

Foto: printscreen/instagram

Kako je Republika prva pisala, a reper Nenad Aleksić Ša potvrdio, on se razvodi od svoje supruge Vanje samo mesec i nešto dana nakon crkvenog venčanja. Da nije sve tako crno, pokazali su korisnici društvene mreže TikTok, koji su repera darovali poklonima tokom "lajva" koji je održao.

On je u "lajvu" pričao o bivšoj koja ga je napustila, kako kaže, pre nego što ga je zavolela.

- Zbunilo me je što sam imao velika očekivanja. Nisam želeo da se završi. Otaće između nas šta su razlozi, imam svoje puteve. Idemo lagano, polako. Što se tiče žena i vezivanja - ozbiljan odmor - naveo je reper.

Republika

Foto: Pixabay, instagram.com/printscreen, youtube.com/Premijera Official

Ša i Vanja

Broj ljudi koji ga je pratio nije se spuštao ispod 900 i neprestano su mu slali poklone, od kojih će reper kasnije dobiti novac.

Kako su danas mediji preneli, reper je dobio i ponudu za ulazak u "Elitu".

- Ša je očajan. Ne prestaje da plače. Čak je svojim najbližima rekao da misli da je proklet, jer je svašta doživljavao od žena. Nikako da nađe onu pravu pored koje će biti srećan. Sada se nalazi opet na prekretnici. Dobio je ponudu da uđe u Zadrugu 7 i ne zna šta mu je činiti. Da je ostao sa Vanjom nikada ne bi ušao u rijaliti, ali sada već razmišlja - tvrdi izvor za "Blic", pa dodaje:

- Opet je sam, potrebne su mu pare, a misli da će mu možda Zadruga dobro doći da se resetuje, da ne razmišlja o bolu, zbog svega kroz šta je prošao. Smatra da mu to možda može opet podići moral - završio je ovaj izvor.

Republika

Foto: ATA Images, Nemanja Pančić

Ša

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Mira

01.09.2023 15:50

Mora se cascavati, da se plati skupi Infostan na NBg.