ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZAKAZALA I TREĆU ARENU!

Autor:

Zabava

18.08.2023

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljenica publike, Aleksandra Prijović, najavila je i treći koncert!

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ ZAKAZALA I TREĆU ARENU!

Foto: Promo foto

Aleksandra Prijović

Beograd će tri dana goreti uz pesme Aleksandre Prijović jer je upravo najavila treći koncert u Štark Areni! Nakon što su ulaznice za prva dva koncerta gotovo planule, Aleksandra je odlučila da još jednom obraduje svoju vernu publiku.

Tri uzastopna koncerta, zakazana za 28, 29. i 30. septembar, predstavljaju vrhunac muzičkog uzbuđenja koje će zapaliti Beograd, ali i region. Aleksandra ne krije oduševljenje i zahvalnost prema svojim fanovima, istaknuvši da je treći koncert zakazan zbog ogromnog interesovanja.

“Želim da vam se zahvalim za sve lepo što mi se desilo ove godine i hvala što dolazite na moje nastupe širom regiona. Posebno hvala za dve skoro rasprodate beogradske Arene, dve zagrebačke Arene i sarajevsku Zetru.”  – rekla je Aleksandra tim povodom da je datum 28. septembar bio zakazan usled prebukiranosti Arene i da je to bio jedini način da publika dobije priliku da uživa u njenim koncertima sva tri dana.

 

 

Sa svojim izvanrednim vokalom i harizmom, Aleksandra je postala miljenica publike širom regiona. Realizacija sva tri koncerta u Areni podržana je organizacijom i vrhunskom produkcijom Skymusic.

Ulaznice su od danas dostupne putem sajta efinity.rs, aplikacije eFinity, u TC Rajićeva (I sprat), na blagajnama Štark Arene i Doma Omladine i na više od 1000 Moj kiosk objekata širom zemlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading