ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PRIPREMA SINU "NASTUP" U ARENI: Pevačica otkrila koje joj pitanje mezimac postavlja non-stop!

Autor: M.P. / M.I.

Zabava

12.08.2023

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović najavila spektakl u Areni, evo šta publiku očekuje!

Aleksandra Prijović dočekana je gromoglasnim aplauzom i jakim ovacijama, koji su trajali tokom čitavog njenog nastupa na Guči, pa ne čudi da je jedna od najvećih zvezda regiona sinoć napravila atmosferu za pamćenje. „Zvuk tišine", „Sabotiram", „Dam dam dam", „Legitimno", „Devet života", samo su neki od hitova koje je popularna pevačica nizala jedan za drugim, a publiku je osvojila i numerama svojih kolega, koje je otpevala sa jednakim žarom.

Pevačica nije krila oduševljenje što joj se ukazala prilika da zapeva na ovakvoj manifestaciji, a za domaće medije otkrila je šta publika može da očekuje, kada je u pitanju najavljen koncert u Areni:

- Kad sam bila mala oduvek mi je bio san da dođem u Guču. Bolje nije moglo, prvi put i pevam. Koliko sam čula, jako je veselo, pozitivna je energija - priznaje Aleksandra.

Republika

Foto: Potpis: Skymusic

 

- Za dve godine sam snimila dva albuma, bila sam mnogo odsutna od kuće i jako mi je to teško palo. Sad sam uspela da odem 20 dana na more sa sinom, koji je i bio na nekoliko mojih nastupa. I sad ću u septembru uglavnom biti kod kuće - otkrila je Aleksandra Prijović.

- Obećala sam Aleksandru da će biti sa mnom na bini, jer kad god prođemo pored Arene, on meni kaže "Mama, ti ćeš uskoro ovde pevati" - dodala je pevačica kroz smeh.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading