"PITA ME DA LI SE STIDIM...": Sin Aleksandre Prijović će izaći na BINU, pevačica otkrila o čemu priča sa Filipom i njom! (VIDEO)

Autor: Matko Pantić

Zabava

11.08.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk pevačica Aleksandra Prijović nastupala je sinoć na festivalu u Guči, u okviru Predsaborskih dana.

Popularna pevačica Aleksandra Prijović sinoć je nastupala u Guči, na Predsaborskim danima u organizaciji Skymusic-a i Turističke organizacije Dragačevo. 

Prijovićka je nastupila pred oko 8.000 posetilaca, a pre koncerta odgovarala je novinarima na mnogobrojna pitanje. Pevačica je za Republiku otkrila kakvi su joj planovi za koncerte u Areni, te istakla da je sinu Aleksandru obećala da će ga voditi na koncert.

Republika

Foto: M.M./ATAImages

Aleksandra Prijović u Čugi

On je mali, za njega nisu još nastupi. Sinu sam obećala da ću ga voditi na koncert u Areni. Kad god prođemo pored Arene, on kaže: "Mama, ti ovde pevaš uskoro i biće puno ljudi" - otkrila je Aleksandra za Republiku, pa nastavila:

- Pita me da li stidim da izađem pred toliko ljudi, a ja mu kažem da se ne stidim. Pitala sam ga da li hoće i on da izađe sa mnom, a on je rekao da hoće. Svako veče kaže meni i Filipu da nas voli - rekla je Aleksandra.

Ceo intervju pogledajte u videu na početku teksta! 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading