JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ SE RAZIŠLI: Doneli ŠOK odluku, usledila burna svađa!

Autor:

Zabava

07.08.2023

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić doneli su odluku da stave tačku na njihov odnos.

JELENA TOMAŠEVIĆ I IVAN BOSILJČIĆ SE RAZIŠLI: Doneli ŠOK odluku, usledila burna svađa!

Foto: ST/Dragan Kadić

Ivan Bosiljčić i Jelena Tomašević

Pevačica Jelena Tomašević nakon smrti oca vratila se poslu. Kako ističe, okružena je ljudima i na taj način joj je mnogo lakše da se izbori i da prevaziđe težak životni udarac.

Inače, Tomaševićka se prisetila da je zbog velike krađe htela da napusti pevanje i da ostavi estradu, jer je mislila da tonije posao za nju. Naime, ona je prvi put sada otkrila da je došla na to razmišljanje, na početku svoje karijere kada je pokradena. Zapravo, ona je na Beoviziji 2005. godine pobedila, a onda otišla na finale Evropesme koje se održavalo iste godine u Podgorici.

Foto: ST/Dragan Kadić

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić

 

Tada je od Crnogorskog žirija dobila nula poena što je dovelo do toga da na Eurosong ode potpuno nepoznata grupa No name. O tome Jelena priča:

- Pa recimo kada je bila, sećate se 2005. godine, pesma Jutro, i ta pesma nije otišla ne Evroviziju, zbog glasanja, načina glasanja. Tada je bio najgori period u smislu da sam mislila jao ovaj posao možda nije za mene, to je nepravda, ali tad sam shvatila, ustvari, da je moja ljubav za pesmom i za pevanjem veća od toga šta ko misli i šta ko kaže i da treba to zapravo zbog seve da radim. Zapravo sam imala 20 godina i mislim da je to bio možda ključni momenat da sam prespojila da ustvari mogu da se nosim i sa porazom - govori Jelena za Skancal. 

Nakon koncerta u Beogradu, Jelena je sa mužem, glumcem Ivanom Bosiljčićem otputovala na odmor u Crnu Goru. Ona je objavila niz fotografija i pokazala kako uživa u sunčanom danu i to na jahti zajedno sa svojim dragim.

Jelena je osim bajkovitog priuzora objavila i selfi sa mužem, koji jhe u tom trenutku imao raskopčanu košulju, a onda ga je uslikala i dok je uspravljao jahtom. Odmah su usledili komentari na njen, ali i njegov račun, a mnogi kažu da je pravi frajer i da nikada bolje nije izgledao. 

Foto: printscreen/instagram.com

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić Instagram

 

Podsetimo, iako danas važi za jedan od najskladnijih brakova, Jelena i Ivan svojevremeno su raskinuli i tim potezom iznenadili domaću javnost, a onda ubrzo nakon toga su i obnovili romansu i krunisali je brakom.

- Desilo se to pre više od deset godina. Ivan i ja smo se zabavljali i pod pritiskom medija smo se razišli. Svako je imao neku svoju priču, svoje mišljenje na to da li nešto treba ili ne treba. I Sergej Ćetković, moj dragi kolega sa kojim se i družim, nhazvao me je i rekao: ,m,Napisao sam ti jednu pesmu". i pusti mi on pesmu ,,Da mi je da mi se vrati, moj dragi - pričala je Jelena svojevremeno. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading