ESTRADA OGREZLA U CRNOJ MAGIJI: Izvodi JEZIVE RITUALE tokom ponoći, OVA pevačica je ZAKOPAVALA noževe i urinirala!

Autor:

Zabava

01.08.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica otkrila koliko su njene kolege ogrezle u magiji!

ESTRADA OGREZLA U CRNOJ MAGIJI: Izvodi JEZIVE RITUALE tokom ponoći, OVA pevačica je ZAKOPAVALA noževe i urinirala!

Foto: Shutterstock

Crna magija

Pevačica Vesna Vukelić Vendi poznata je po raskrinkavanju estrade, a sada je tokom gostovanja otkrila sve o crnoj magiji i koliko su estradnjaci ogrezli u ritualima koje izvode. 

Ona je istakla da ljudi koji koriste magiju ne moraju nužno da je koriste kako bi nekome naškodili, već da postoje mnogi koji je koriste kako bi ostvarili svoje ciljeve. Vendi je naglasila da se često u estradnom svetu može primetiti upotreba magije kako bi se postigla veštačka i nameštena karijera.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Vesna Vukelić Vendi

 

Zatim je Vendi podelila jedan događaj iz prošlosti kada je sa jednom poznatom pevačicom radila za Novu godinu.

- Negde 1995. godine je sa mnom radila jedna vrlo prepoznatljiva i poznata pevačica za Novu godinu, ali joj neću otkrivati ime. Ja sam se tada zabavljala sa nekim dečkom i stalno smo se svađali. Čak smo se i potukli taj dan pred doček. Spremala sam se za nastup i njena majka me je upitala šta je bilo. Objasnila sam joj da ne može to tako i da mora da se zna gde je kome mesto. Meni je ta majka pevačica rekla "hoćeš da ti kažem kako se drži muškarac?" Govorila sam joj da ne treba, a onda je rekla je i da je ona svoju ćerku učinila poznatom. Rekla je da je na brdu zakopala crne noževe, urinira se mokraća i izgovara se bajalica - rekla je Vendi, a onda je otkrila da postoje pevačice koje vezuju muškarce:

Foto: zadruga printscreen

Vesna Vukelić Vendi

 

- Postoje pevačice koje vezuju muškarce. Po čemu se vidi da li je pevačica u direktnom kontaktu sa đavolom? Po tome što ona ima užasne promene raspoloženja. Iako bi sve trebalo da je uredu jer ima karijeru, odličnog muža i novac. Ona ipak malo, malo pa zaplače i uvek su neki izgovori jer je demoni ruše. To je cena ugovora koji je sklopljen - rekla je Vendi za Kurir.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Перагеније

01.08.2023 17:47

"urinira se mokraća" - ИЗЈАВИЛ "певачица"...