SVEKRVA TARE SIMOV IMALA PORUKU ZA NJENE RODITELJE: Otkrila kako izgledaju njene svađe sa Danilom, pa šokirala sve!

Autor:

Zabava

14.07.2023

20:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov ostvarila se kao majka, a njena svekrva ne može da sakrije sreću zbog Danilovog izbora supruge!

SVEKRVA TARE SIMOV IMALA PORUKU ZA NJENE RODITELJE: Otkrila kako izgledaju njene svađe sa Danilom, pa šokirala sve!

Foto: ST/Dragan Kadić

Zadrugarka Tara Simov postala je majka i na svet je donela dečaka, kome su ona i njen partner, Danilo Raičević, dali ime Nikolaj.

Majka Tarinog izabranika je sada prvi put otkrila kako se Tara snalazi u ulozi majke i kako su je prihvatili u njihovom domu:

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Moguće je da se svekrva i snajka ovako slažu, ne odvajam je od sinova. Više joj dajem podršku njego sinovima, ja sam u svakom trenutku tu za nju. Ona je pokazala veliku zrelost, ovo je nešto posebno i to je za svaku pohvalu. Ona se snašla u ulozi majke kao da joj je to treće dete, jako je odgovorna. Njeni roditelji treba da budu ponosni kakvu ćerku imaju - rekla je ona za Blic.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

- Moguće je da se svekrva i snajka ovako slažu, ne odvajam je od sinova. Više joj dajem podršku nego sinovima, ja sam u svakom trenutku tu za nju. Ona je pokazala veliku zrelost, ovo je nešto posebno i to je za svaku pohvalu. Ona se snašla u ulozi majke kao da joj je to treće dete, jako je odgovorna. Njeni roditelji treba da budu ponosni kakvu ćerku imaju - dodala je Marija.

Marija je otkrila da je uvek na Tarinoj strani kada se ona i Danilo posvađaju.

- Ja sam na Tarinoj strani, i otac Danilov je na njenoj strani. Uvek smo zajedno, Tara nam je na prvom mestu kao majka našeg unuka. Kada dođe do nekih čarki, pomire se. Ona je stoički podnela trudnoću, jako je odgovorna - rekla je ona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading