EDITA SE OGLASILA NAKON ŠOK KOMENTARA O SENIDI: Pevačica priznala da joj profil NIJE HAKOVAN, pa otkrila zašto je oplela po koleginici!

Autor:

Zabava

03.07.2023

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović se oglasila za Republiku, te otkrila šta stoji iza komentara na račun njene koleginice Senide.

EDITA SE OGLASILA NAKON ŠOK KOMENTARA O SENIDI: Pevačica priznala da joj profil NIJE HAKOVAN, pa otkrila zašto je oplela po koleginici!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Nakon što su se pojavili komentari sa zvaničnog profila Edite Aradinović o pevačici Senidi na jednoj Instagram stranici, ona se oglasila za Republiku i objasnila šta se desilo. 

Foto: Instagram.com

Edita Aradinović o Senidi

 

Iako su mnogi pomislili da joj je profil hakovan, Edita za Republiku ističe da je ona lično napisala te komentare, pa je potom objasnila zbog čega je to uradila. Naime, kako ističe Aradinovićeva, dosta joj je omalovažavanja pevačica koje su postigle velike karijere poput Senide, te su njeni komentari bili krajnje ironični na ostale, koji su prozivali njenu koleginicu:

- Moji komnetari su krajnje satkastični i ironični, na kontu ljudi koji nemaju šta drugo da rade, nego da pljuju druge, pa da vide kako to zapravo izgleda kada napiše neko ko ima malo veći uticaj od njih samih! Mislim da je grozno komentarisati nečiji fizički izgled, ugled, ako neko iza sebe ima uspešnu karijeru, kao što je ima genijalna Senida - rekla je Edita za Republiku, pa dodala:

Foto: ATA Images

Edita Aradinović

 

- Ceo moj izraz je sarkastičan, baš iz razloga što nema smisla komentarisati ljude na osnovu fizičkog izgleda, nacionalne pripadnosti, jer iza toga stoji neki rad! Tako da, apsolutno ironija, sarkazam, a ko me prati, zna da obožavam rad Senide, kao i sve koje sam komentarisali, jer ona nije jedina pevačica koju napadaju sa takvim komentarima. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading