ŠOK PONAŠANJE EDITE ARADINOVIĆ?! Izvređala Senidah na NACIONALNOJ OSNOVI, pevačicu svi osudili - ŠTA JOJ SE DESILO? (VIDEO)

Autor:

Zabava

03.07.2023

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita Aradinović na udaru javnosti zbog komenatara na račun Senidah!

ŠOK PONAŠANJE EDITE ARADINOVIĆ?! Izvređala Senidah na NACIONALNOJ OSNOVI, pevačicu svi osudili - ŠTA JOJ SE DESILO? (VIDEO)

Foto: ATA Images

Edita Aradinović

Kao bomba odjeknuli su navodni komentari pevačice Edite Aradinović na jednoj Instagram stranici koja se bavi estradnim vestima. Naime, Edita Aradinović poznata je po mnogim skandalima u javnosti, a ovaj su joj Instagram korisnici mnogo zamerili. 

Na jednoj Instagram stranici pojavio se snimak pevačice Senide Ajdarpašić kako govori o svom ljubavnom statusu, a sa Editinog profila je osvanuo oštar komentar, koji spada u vređanje na nacionalnoj osnovi. 

 

 

Kao što možete pogledati i na fotografiji u nastavku teksta, Edita je upitala ,,Fuj ko je ova c**anka, užas ko sve danas peva".

Foto: Instagram.com

Edita Aradinović udarila na Senidah

 

Komentari su se nizali jedan za drugim, a Edita nije prestajala da odgovara na njih. Mnogi su je osudili, dok su se neki zapitali da je Editin Instagram profil, koji je verifikovan, što dalje znači, da je zvaničan i da ga ona koristi, možda i hakovan, budući da na ovakve zlonamerne reči od nje javnost nije navikla. 

Redakcija Republike pokušala je da stupi u kontakt sa Editom, ali ona do objavljivanje ove vesti nije odgovorila na naš poziv, dok se na njenom Instagram storiju uredno pojavljuju objave u realnom vremenu, u trenutku dok su se ovi komentari pojavljivali na pomenutoj gore stranici. 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading