MALO KO JE ZNAO DA NIKOLIJA IMA SESTRU! Mlađa Jovanovićeva je pevačicina KOPIJA, a evo čime se bavi! (FOTO)

Autor:

Zabava

18.05.2023

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolijina porodica sa očeve strane ne voli da se eksponira, sestra izašla u javnost zbog zajedničkog biznisa sa pevačicom!

MALO KO JE ZNAO DA NIKOLIJA IMA SESTRU! Mlađa Jovanovićeva je pevačicina KOPIJA, a evo čime se bavi! (FOTO)

Foto: Instagram.com

Pevačica Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, po ocu Vladimiru Jovanoviću ima i brata i sestru. Vladimir je doktor ekonomskih nauka i ne želi da bude deo estrade, a sestra i brat takođe ne vole javno eksponiranje. Jednom prilikom je Nikolija otkrila i da joj je otac "alergičan" na šou-biznis.

Republika

Foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Nikolija Jovanović

- Moj otac je "alergičan" na sve što ima veze sa šou-biznisom, još iz perioda kada je bio sa mojom mamom. On mi kao doktor nauka ne bi savetovao da se bavim pevanjem - istakla je pevačica svojevremeno.

Nikolija je odlučila da sa deset godina mlađom sestrom Teodorom otpočne i biznis i osnuje brend garderobe, a nedavno je podelila i sliku sa njom, te je javnost dobila priliku da vidi kako ona izgleda. Svima je odmah zapalo za oko koliko njih dve liče, a Teodorine fotografije možete videti u galeriji ispod ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading