ZBOG VRTOGLAVICA NIJE IZLAZIO IZ STANA! Saša Vidić bio bolestan duže vreme, pred smrt IZGUBIO moć govora!

Autor:

Zabava

25.04.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Isplivali novi detalji o smrti poznatog kreatora!

ZBOG VRTOGLAVICA NIJE IZLAZIO IZ STANA! Saša Vidić bio bolestan duže vreme, pred smrt IZGUBIO moć govora!

Foto: ST-Dragan Kadić

Saša Vidić

Vest o smrti poznatog modnog kreatora Saše Vidića juče je šokirala region, a iz sata u sat isplivavju novi detalji. Novo saznanje je da je Saša nekoliko prethodnih meseci imao ozbiljnih zdravstvenih problema.

Republika

Foto: ST-Dragan Kadić

Saša Vidić


- Saša je bio jako loše već neko vreme. Mučio se s vertigom. Imao je česte vrtoglavice, zbog čega nije ni izlazio iz stana. Iako je duže vreme bio bolestan, bio je takav čovek da nije hteo da opterećuje druge i nikad se nije žalio niti je priznao da mu je loše. Čak je odbijao i da ide kod lekara na preglede. Sam se lečio i uzimao je razne lekove na svoju ruku. Sve je to doprinelo da ode pre vremena. Poslednjih nekoliko nedelja pred smrt je odlagao sva viđenja i obaveze koje je imao. Nije dao da ga bolest sputa u svakodnevici, imao je razne planove. Izgubio je i moć govora pre nekoliko dana, pa je nekim novinarima pisao u porukama da se ne oseća dobro i da želi sve da odloži za sledeću nedelju. Ali eto, takva je bila sudbina, nije dočekao - priča izvor Kurira.


Saša je dovezen u KBC "Bežanijska kosa" kolima hitne pomoći u nedelju uveče, a lekari su se trudili da ga vrate u život, međutim, nije mu bilo spasa.

Vidić će na večni počinak biti ispraćen na Novom groblju u Beogradu u četvrta, 27. aprila i biće kremiran.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading