ZAVIRITE U OAZU MIRA NINE RADULOVIĆ: Voditeljka nakon razovda za sebe i sina skockala dom od poda do plafona! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

10.04.2023

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovde uživa zajedno sa naslednikom!

ZAVIRITE U OAZU MIRA NINE RADULOVIĆ: Voditeljka nakon razovda za sebe i sina skockala dom od poda do plafona! (FOTO)

Foto: ATA Images/Mateja Stanisavljević

Nina Radulović

Voditeljka Nina Radulović se posle razvoda od glumca Branislava Lečića preselila u miran kraj Beograda, zajedno sa sinom Lavom. Za sebe i svog naslednika, pažljivo je skockala novi životni prostor i od njega napravila pravu oazu mira.

Prostorom vladaju svetli tonovi, sobno bilje, umetničke slike, dok su police pune Lavovih fotografija iz raznih faza odrastanja, prenosi Hello.

 

 

- Ovaj moj sin, samo juri da nešto ili nekoga slika. Tu bude umetničkih momenata, priznajem, ali ume baš i da me naljuti kad se prikrade neočekivano i škljocne neki „nezgodan ugao". Mada gledajući ove slike gde promovišem zdrav život i sportski duh... Možda sam ipak previše stroga? Lave, dobio si posao! Postaješ moj lični asistent za društvene mreže - poručila je jednom prilikom na svom Instagramu ona, pokazavši delić atmosfere iza njihovih zatvorenih vrata.

 

 

Kao i većina majki, u kuhinji provodi dosta vremena, pišu dalje pomenuti mediji. U prvom planu, tu su srebrne barske stolice, kojima je mnoge oduševila, sudeći po komentarima.

Voditeljka je, inače, poznati ranoranilac. Sve svoje obaveze voli da obavi i pre podneva.

- Volim ova jutra kad ustanem u pet, pa sve stignem do 10 - naglasila je jednom prilikom na pomenutoj mreži, prenosili su mediji, dok je ona u šali dodala kako joj kad tako porani ostatak dana i propadne, zbog umora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading