Lidija progovorila o prijateljstvu s pevačem: Halid i ja smo se sastajali po kućama

Autor:

Zabava

09.03.2023

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica se sada prvi put osvrnula na detalje prijateljstva sa folkerom o kojem se malo zna i koje smatra posebnim.

Lidija progovorila o prijateljstvu s pevačem: Halid i ja smo se  sastajali po kućama

Foto: ATA Images

Lidija Vukićević je na početku karijere snimila spot za pesmu Halida Muslimovića, a kasnije su i ponovili saradnju. Ona se sada prvi put osvrnula na detalje tog prijateljstva, koje smatra posebnim. 

 

 

Naime, glumica je u javnost iznela brojne detalje svoje intime, o kojima se do sada malo znalo, pa je otvoreno pričala o odnosu s Muslimovićem.


- Halid i ja smo se upoznali pre nekih 38 godina, sada se čak više i ne sećam gde. Tada su glumci i pevači izlazili na ista mesta i družili se. U to vreme se znalo ko je pevač, a ko glumac i nekako smo se međusobno prepoznavali, što je vrlo važno. Danas ne znamo više ko je ko jer je ta hiperprodukcija napravila i ta prokleta borba za novcem. To je bilo neko lepo vreme, a on i ja smo bili pravi prijatelji, posećivali se po kućama, družili, poznavao je moje roditelje. Halid je predložio da snimimo spot, tada sam možda tek počela da radim seriju "Bolji život" - rekla je pevačica, pa dodala da je srećna što je opet s pevačem obnovila prijateljstvo i saradnju:

 

 


- To je bila jedna uspešna saradnja, ali život nas je kasnije razdvojio. Ja sam živela u inostranstvu, on je nastavio svojim putem, ali smo uvek održavali kontakt. Preko nekih ljudi smo se često pozdravljali, održavali kontakt telefonskim putem. Nedavno, moj sin Andrej ga je sreo na jednoj proslavi fudbalskog kluba čiji je direktor i na moje iznenađenje, jer nikada to ne radi, prišao mu je i rekao čiji je sin. Znao je koliko sam ga spominjala kao prijatelja i, na neki način, ubrzao tu drugu saradnju, za koju smo se već dogovorili. Meni je naša saradnja bila izazov, kao protok vremena od 38 godina, jer ja život gledam kroz trajanje. Kada smo prvi put sarađivali, imala sam oko 25 godina, on je jednu godinu stariji od mene i zaista je lepo ponoviti gorepomenuto nakon 38 godina. Kada ste sa ljudima koje volite, koji su pravi, tu nema iznenađenja, samo nastavite tamo gde ste stali. Obećali smo jedan drugom da ćemo ponoviti saradnju za sledećih 38 godina.

Foto: ATA Images

Glumica Lidija Vukićević

 

Glumica kaže da ne razume žene koje ostaju u braku kada se ljubav završi ili kad se ne razumeju s partnerom:


 - Kada žene kažu, a u poslednje vreme to često čujem: "Moj bivši muž je divan čovek", meni je to bezvezna priča. Postavlja se pitanje: "Pa zašto ste se onda razveli?!" Posle kraha braka bila sam nešto pametnija, pa sam negovala tu dobru priču posle razvoda, a i to samo zbog dece. Jer ja, kada čujem da žene ostaju u zajednici, zbog, kako kažu dece, smatram da je to samo izgovor i slabost. Da se razumemo, to je za decu samo medveđa usluga.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading