POBEDILA U RIJALITIJU, PA NESTALA BEZ TRAGA: Evo kako danas izgleda Ružica Veljković! (FOTO)

Autor:

Zabava

07.01.2023

14:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je se sećate?

POBEDILA U RIJALITIJU, PA NESTALA BEZ TRAGA: Evo kako danas izgleda Ružica Veljković! (FOTO)

Foto: Youtube printscreen

Ružice Veljković se veoma dobro sećaju svi verni gledaoci "Parova", budući da je ona obeležila nekoliko sezona ovog rijalitija.

Ružica je, podsetimo, u kontroverznu zemunsku vilu ušla kao nekadašnja članica sastava "Models", a, osim britkog jezika, ostala je upamćena i po emotivnoj vezi sa Filipom Đukićem, koji je u međuvremenu postao zvezda "Zadruge".

Poslednja saznanja o nekadašnjoj rijaliti zvezdi kažu da se udala, rodila ćerku i povukla se iz javnosti ne bi li se posvetila mirnom, porodičnom životu.

Iako je za sve ove godine imala aktivan nalog na Instagramu, Ružica punih sedam godina nije objavila nijednu fotografiju, sve do pre nekoliko kada je napravila presedan i postavila dva selfija.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/RuzicaVeljkovic

Ružica Veljković

 

Na osnovu njih je moguće zaključiti da je za Veljkovićevu vreme stalo, odnosno da se  nimalo nije promenila od poslednjeg pojavljivanja u javnosti još 2015. godine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading