Ova pevačica je SRPSKA Adel: TRANSFORMACIJA koja joj je promenila život je skupo koštala, nekada je morala šnajderka da je oblači, a sada je krase MARKE!

Autor:

Zabava

01.10.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krstinja Matanović je srpska Adel, transformacijom je oduševila sve, a sada otkriva koliko je novca davala na garderobu.

Ova pevačica je SRPSKA Adel: TRANSFORMACIJA koja joj je promenila život je skupo koštala, nekada je morala šnajderka da je oblači, a sada je krase MARKE!

Foto: Instagram.com

Pevačica i nekadašnja Zvezda Granda Krstinja Matanović Todorović domaćoj javnosti je poznata kao slatka devojka, koja je pojavila sa viškom kilograma na stejdžu i zapevala gromoglasnim glasom, kojim je kupila srca publike. Mnogi su je zbog njene transformacije uporedili sa svetski poznatom pevačicom Adel, budući da je tokom takmičenja uspela da svoju liniju dovede do savršenstva. 

- Najteže mi je padala borba sa sobom. Odjednom jedete dva, tri zalogaja, a što bi se narodski reklo, oči su vam gladne. Dosta vremena mi je trebalo da se izborim sa sobom i da se naviknem na taj režim. Dosta puta sam se pitala: "Šta mi je ovo trebalo?", ali sada, kad vidim rezultat, ponosim se sobom - kaže pevačica koja je izgubila 80 kilograma.

Kako je imala svojevremeno 145 kilograma, ispitali smo da li je više novca davala za garderobu tada ili nakon što je uspešno završila njen proces transformacije i uspela da skine neverovatnih 90 kilograma. 

 

 

- Pa definitivno sam više novca trošila tada, jer je postojala jednja radnja u kojoj sam se oblačila i moja šnajderka koja je 300% sebe uvek davala da i ja “takva” pratim modu. Sada je druga priča, puno mi je lakše kada je garderoba u pitanju - govori Krstinja za Republiku, te otkriva koliko novca sada troši i da li sebi dozvoljava da pazari u skupim brendiranim radnjama:

 

 

- Iskreno kada je garderoba u pitanju ne patim od skupih marki, obično to bude ono što je pristupačnije, uglavnom su te radnje u tržnim centrima. Jedino, moram da priznam, torbe obožavam i za njih zaista ne žalim, ali kako bih sad sve odjednom, tek sam počela da kupujem malo skuplju garderobu, ali opet kažem, ne patim od toga da budem obučena u brendirano od glave do pete, samo volim da mi to lepo stoji i da se osećam prijatno, samim tim će moja energija biti bolja - istakla je Krstinja za Republiku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading