SKANDALOZAN SNIMAK KRUŽI MREŽAMA! Devetogodišnji pobednik Pinkovih zvezdica prometnom ulicom i BEZ POJASA VOZI AUTOMOBIL, otac NE MARI za opasnost već daje INSTRUKCIJE! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.08.2022

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenim mrežama osvanuo je šokantan snimak na kom devetogodišnji pevač vozi automobil svog oca!

SKANDALOZAN SNIMAK KRUŽI MREŽAMA! Devetogodišnji pobednik Pinkovih zvezdica prometnom ulicom i BEZ POJASA VOZI AUTOMOBIL, otac NE MARI za opasnost već daje INSTRUKCIJE! (VIDEO)

Foto: instagram.com/ljubastankovic_official

Mladi pevač Ljuba Stanković, pobednik Pinkovih zvezdica, objavio je na svom Instagram profilu skandalozan snimak na kom se hvali kako vozi očev automobil!

 

https://www.instagram.com/reel/ChiQ4JGApVD/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Da situacija bude još strašnija, on je vozio prometnom ulicom, nije vezao pojas, a pored njega sve vreme sedi otac koji svog maloletnog sina podučava kako da vozi auto!

- Malo da provozam ćaleta - pohvalio se Ljuba, dok se na snimku sve vreme čuje glas njegovog oca koji mu sugeriše na koji način da "skrene", "da migavac", "ubaci u prvu" i "gleda levo i desno, a ne u menjač"!


Ovaj skandalozni snimak šokirao je mnoge, međutim, novo iznenađenje usledilo je u komentarima, gde pratioci maloletnom detetu čestitaju na umeću!

- To Šumaheru, veiki dečko, ljubi brat, samo jako! Bravo! - samo su neki od komentara koji su se našli ispod skandaloznog snimka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Laki

22.08.2022 15:35

Koliko sam mu se divio za pevanje toliko ih sada osudjujem što rizikuju živote svoje i drugih nevinih ljudi.

Golub

22.08.2022 16:07

Neće dugo voziti.