Prva izjava Nikoline Pišek nakon SMRTI SUPRUGA: Progovorila o "MASERKI" kod koje je PREMINUO Vidoje Ristović

Autor:

Zabava

10.05.2022

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek za portal Republika.rs, otkrila je svoja osećanja.

Prva izjava Nikoline Pišek nakon SMRTI SUPRUGA: Progovorila o "MASERKI" kod koje je PREMINUO Vidoje Ristović

Foto: ATA Images

 Nikolina Pišek pre nekoliko dana je ostala bez supruga, Vidoja Ristovića. Voditeljka je za naš portal govorila kako se oseća posle tragedije, te prvi put spomenula maserku koja se našla u trenutku smrti istoričara umetnosti.

Još uvek mi je teško, nisam skroz došla sebi, a vidim da mnogi nemaju razumevanja. Sto se tiče uzroka Vidojeve smrti, šta se tu ima komentarisati. Ta pitanja o maserki me vređaju, ništa neću da preduzimam i ne znam koji su moji dalji koraci. Sve što mi u ovom trenutku treba je malo mira i privatnosti. Nemojte se ljutiti, sve što mi je sada potrebno je malo saosećanja - izjavila je Nikolina Pišek za Republika.rs.

Foto: Republika.rs

Nikolinu Pišek smo uslikali juče kada je došla u Beograd

 

Podsetimo, suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, preminuo je posle masaže. Obdukcija je utvrdila da je do smrti došlo usred respiratorne insuficijencije, a za mesec dana će biti gotovi rezultati toksikološke analize. Vidoje će biti sahranjen u četvrtak 12. maja na Novom Groblju u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading