Konstrakta ima DVOJNICU! "Zdrava umetnica" i engleska glumica kao sestre bliznakinje (FOTO)

Autor: Dušan Lukić

Zabava

09.05.2022

06:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Konstrakta i njena dvojnica liče kao jaje jajetu.

Konstrakta ima DVOJNICU! "Zdrava umetnica" i engleska glumica kao sestre bliznakinje (FOTO)

Foto: Printscreen Yotube/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal, Printscreen

Konstrakta, Dženi Valser

Ovogodišnja predstavnica Srbije na izboru za Pesmu Evrovizije Ana Đurić Konstrakta dobila je i dvojnicu, a u pitanju je mlada engleska glumica Dženi Valser, o čemu bruje korisnici društvenih mreža koji su uvideli ovu neviđenu sličnost.

Naime, Konstrakta i Dženi ne samo da liče već imaju isti ukus kada je stil u pitanju, pa tako na nekim fotografijama ne može na prvu loptu da se uoči koja je koja! Ono što se najviše komentariše po Tviteru jeste činjenica da obe imaju i mladež na licu, ali na različitim obrazima. Mladoj glumici iz Engleske fanovi su slali fotografije srpske predstavnice, pa su upoređivali slike na kojima najviše liče.

Foto: Printscreen

Dženi Valser, Konstraktina dvojnica

 

Inače, Dženi većinom glumi u tinejdž serijama, a fanovi Evrovizije odmah su pronašli sličnosti sa srpskom predstavnicom.

S druge strane, do Konstrakte, navodno, još nisu došle informacije da ima dvojnicu u Engleskoj jer je svakodnevno na probama i u obavezama koje ima oko spremanja nastupa na Evroviziji u Torinu.

Foto: Printscreen

Dženi Valser liči na Konstraktu

 

- Ana je s ekipom non-stop na snimanjima, jedva da stignu da se odmore. Tamo se druže i s drugim predstavnicima iz drugih zemalja, postoje čitave procedure do početka takmičenja, večere i okupljanja, tako da Konstrakta jedva uspe da iskomunicira i s porodicom - priča nam upućen izvor.

Foto: Youtube/RTS Pesma Evrovizije Zvanični Kanal

Konstrakta nas predstavlja na Evroviziji

 

Podsetimo, Pesma Evrovizije održaće se od 10. do 14. maja u Italiji u Torinu, a naša predstavnica imaće minimalne izmene kada je koncept nastupa za pesmu "In corpore sano" u pitanju. Prve polufinalne večeri 10. maja takmičiće se Albanija, Litvanija, Švajcarska, Slovenija, Hrvatska, Ukrajina, Bugarska, Moldavija, Portugal, Austrija, Grčka, Norveška i Jermenija, dok će se naša predstavnica predstaviti tokom druge polufinalne večeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading