Nataša i Dača IZ NAJLEPŠEG PERIODA: Njihova ćerka objavila video i zaintrigirala mnoge, posvetila emotivne reči svojim roditeljima, da li je POMIRENJE NA POMOLU?

Autor:

Zabava

25.03.2022

08:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hana Ikodinović, objavila je interesantnan video na TikToku.

Nataša i Dača IZ NAJLEPŠEG PERIODA: Njihova ćerka objavila video i zaintrigirala mnoge, posvetila emotivne reči svojim roditeljima, da li je POMIRENJE NA POMOLU?

Foto: instagram.com/legende_partizana/youtube.com/Glamur TV HAPPY

Danilo Ikodinović i Nataša Bekvalac roditelji su prelepe petnaestogodišnje devojčice Hane Ikodinović, a Nataša je nedavno govorila o njihovom odnosu.

- Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, naš muško-ženski odnos jedino nije valjao, sve ostalo valja, onda više nemamo nikakvih problema. On nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu koja je puna razmevanja za sve to - otkrila je nedavno Nataša.

Foto: e-stock agency

Danilo Ikodinović i Nataša Bekvalac, bivši supružnici

A sada je njihova ćerka Hana, podelila interesantan video na TokToku, a fotografije u videu su one s početka njihove ljubavi.

 

 

- Sve je počelo kada je moja mama srela mog tatu. Oni su se voleli i dobili mene - napisala je ona uz fotografije iz doba najveće ljubavi Danila i Nataše.

Foto: Instagram printscreen

Hana Ikodinović Natašina i Dačina ćerka

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading