Karleuša KLOVN NACIJE! Samoprozvana DIVA se OBRUKALA za sve pare, pevačica postala LAKRDIJA, prozivke NE PRESTAJU! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.03.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša ne prestaje da bude predmet podsmeha nacije, društvene mreže gore od izvrgavanja podsmehu pevačice.

Karleuša KLOVN NACIJE! Samoprozvana DIVA se OBRUKALA za sve pare, pevačica postala LAKRDIJA, prozivke NE PRESTAJU! (FOTO)

Foto: e-stock

Pevačica Jelena Karleuša ne prestaje da bude glavna tema korisnika društvenih mreža što u Srbiji, tako i u regionu, pa je postala predmet sprdnje, a da prave karikaturu od samoprozvane dive izgleda ne planiraju da stanu.

 

 

Naime, kako se neprestano hvali kako je prate na društvenim mrežama svetske zvezde, pa se tako pohvalila zapratom Kanje Vesta, a ubrzo i objavila fotografiju na kojoj je izlepljena selotejpom, isto onako kako se nedavno pojavila Kim Kardašijan na jednom dešavanju, internetom su počele da kruže fotografije uz opise ''Jelena Karleuša kad je zaprati...''

Iako je izgledalo da će to trajati kratko, ipak se svima osladilo, pa su nastavili sa žestokim prozivkama, a poređenja su sve bolja i bolja.

Republika

Foto: printscreen

Jelena Karleuša kad je zaprati Arhangek Mihail
Republika

Foto: printscreen

Jelena Karleuša predmet podsmeha
Republika

Foto: printscreen

Jelena Karleuša predmet podsmeha korisnika društvenih mreža

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milan

14.03.2022 22:42

NIJE SAMOPROZVANA DIVA KAKO JE ZLOBNO NAZIVATE VEC JE DIVA OKARAKTERISANA OD NAS VISEMILIJONSKU ARMIJU FANOVA. KISS

Nanogicadekra

16.03.2022 02:11

@Milan - Ne traci vreme, ovo pisu sve Nanogicini botovi. Lepo ste me nasmejali sa ovim glupostima hahahahahahhahahahahahahaha