POGINUĆEŠ! Lepa Brena VAN SEBE zbog sina! TRESLA SE, A ONDA JOJ I POZLILO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

07.01.2022

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa Brena je nedavno sinu Viktoru poklonila skupoceni auto, a po svemu sudeći, sada će i da ga oduzme jer je vozio neprimerenom brzinom.

POGINUĆEŠ! Lepa Brena VAN SEBE zbog sina! TRESLA SE, A ONDA JOJ I POZLILO! (VIDEO)

Foto: youtube.com/printscreen

Lepa Brena je doživela pomraćenje kada se na društvenim mrežama pojavio snimak na kom njen sin Viktor "divlja" brzom vožnjom na Kopaoniku.

 

 

Brena je nedavno poklonila Viktoru BMW M5 F90 koji je vredan čak 150.000 evra, a pevačica ga je zamolila da ne vozi brzo.

Međutim, sada je na internetu osvanuo snimak na kom se vidi kako vozi brzo, a Brena je odmah reagovala.

 

 

- Možete misliti koliko se žena šokirala i nasekirala kada je videla snimak kako Viktor na Kopaoniku, gde je rizično voziti zimi, uleće u skroz nepreglednu krivinu. Breni su taj klip prosledili prijatelji, a njoj je pozlilo kada ga je pogledala. Istog trenutka je pozvala Viktora, rekla mu da se spakuje, vrati u Beograd i ostavi ključeve od kola - kaže izvor i dodaje:

 

 

- Žena se tresla od straha i muke i vikala: "Ne mogu da gledam šta radiš, poginućeš!" Viktor je još mlad, voli da se pokazuje i dokazuje i ne shvata zašto Brena toliko brine. On je dobar za volanom i ne plaši se - kaže izvor, prenosi Espreso.

Podsetimo, Lepa Brena je pre sedam godina bila u saobraćajnoj nesreći u kojoj je zmalo izgubila život, pa je zato prestravljena brzom i nesigurnom vožnjom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (7)

Loading
Zoks

07.01.2022 09:06

Imaš lovu,sve im učiniš na volju ,ne zamuče se za ništa u životu,šta onda očekuješ od takve osobe

Odgovori 54 5
sve je jasno

07.01.2022 12:19

Mamini sinovi... da ostavi ključeve tamo gde je ona svoju pamet ostavila

Odgovori 39 7
Marina

07.01.2022 12:34

Čim si mu kupila skupi BMW, mogla si da očekuješ da će mlad čovek kome krv ključa, svakako nagaziti na gas. Vi, roditelji koji kupujete deci skupa kola tog tipa, valjda stvarno ne očekujete da će oni biti oprezni i voziti dozvoljenom brzinom? Tako, nisu deca kriva već roditelji koji popuštaju zahtevima razmažene dece misleći da im tako pokazuju ljubav.

Odgovori 63 5
Gedza

07.01.2022 13:08

To je Fahreta a ne brena

Odgovori 31 17