OSTAO SAM BEZ OCA, ALI ŽIVOT IDE DALJE! Nikola Rokvić sa knedlom u grlu o NAJVEĆEM GUBITKU: IMAM VERU DA JE NA BOLJEM MESTU!

Autor:

Zabava

28.12.2021

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevač narodne muzike, Marinko rokvić preminuo je u 68.godini, a iza sebe je ostavio tri sina. Sada je Nikola Rokvić otkrio kako se bori sa gubitkom.

OSTAO SAM BEZ OCA, ALI ŽIVOT IDE DALJE! Nikola Rokvić sa knedlom u grlu o NAJVEĆEM GUBITKU: IMAM VERU DA JE NA BOLJEM MESTU!

Foto: ST/N. Madić, E-Stock

Marinko Rokvić preminuo je 6.novembra u 68.godini, a ovaj gubitak su najteže podneli njegovi sinovi. Danas je gost ''Jutarnjeg programa'' bio Nikola Rokvić, te otkrio kako se oseća i odakle mu snaga da nakon odlaska oca, svoje podrške i uzora krene dalje.

Republika

Foto: ST/N. MANDIĆ

Marinko Rokvić preminuo

- Trenutnao sam kod kuće, baš dosta imam posla oko Nove godine, težak je period iza nas, a težak period je i ispred nas. Ostao sam bez oca, ali život mora da nastavi se dalje. Lakše je kad si sa ljudima - rekao je Nikola i dodao:

Republika

Foto: Republika.rs

Nikola Rokvić na sahrani oca Marinka Rokvića

- Snagu pronalazim u ljubavi, prema ocu, prema svemu što je uradio i u svemu što je postigao i vera da je na boljem mestu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading