OVAKO IZGLEDA BIVŠA SUPRUGA MARINKA ROKVIĆA: 30 godina mu je bila PODRŠKA, a zbog PREVARE ga je OSTAVILA i OTIŠLA! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.11.2021

11:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Supruga Marinka Rokvića bila je uz njega 30 godina, a onda su naglo odlučili da se razvedu.

Republika

Foto: ST/D. KADIĆ

Marinko Rokvić

 

Pevač Marinko Rokvić decenijama unazad je uspeo da privatni život sakrije od očiju javnosti, a sada je otkriveno kako izgleda njegova voljena supruga. Podsetimo, dok se Marinko borio da povrati svoje zdravlje, supruga Slavica mu je bila najveća podrška, a znala je kako da se postavi u datoj situaciji, budući da je bivša medicinska sestra. Ona je vrlo pažljivo i pomno pratila Marinka, pokušavajući da mu olakša sve nedaće koje su ga zadesile. 

Marinko je uspeo da prebrodi sa suprugom Slavicom veliku krizu u braku, i to nakon trideset godina bračnog života, oni su doneli odluku da stave tačku na ljubavnu romansu. Tada se pisalo u medijima da je Rokvić imao navodno aferu sa izuzetno mlađom Makedonkom. Slavica nije mogla da pređe preko te informacije, pa su doneli odluku da stave tačku na njihov brak i to na vrlo miran i staložen način. Marinko je nekoliko puta pokušavao da se dodvori i pomiri sa suprugom, ali Slavica nije želela da ponovo sebi priušti da je povredi. 

 

 

Na to ne može da zažmuri – rekao je tada izvor blizak Rokvićima za Kurir.

Par se i zvanično razveo, ali Marinko se nadao da će se jednog dana pomiriti sa bivšom ženom.

– Slavica je razumna žena i nije napustila muža uz svađu. Oni su u korektnim odnosima, naročito zbog sinova Nikole i Marka i njihove dece. Oboje su posvećeni unuci i unuku i kod sinova se često i sretnu. Zajedno su bili i na Nikolinoj promociji u Domu za nezbrinutu decu – otkrio je tada izvor za Kurir.

Knjiga je zaživela zahvaljujući vama. Da li je Stojanka Timotijević istinita junakinja prošlog veka ili je poput iluzije priča ovog podneblja pretočena u pisanu reč? Misli koje nas pokreću i stimulišu, navode na razmišljanje, a nakon pročitane knjige ostaje gorak ukus u ustima svake žene – napisala je Slavica na svom Instagramu uz sliku romana.

 

 

Red, rad, disciplina, ljubav prema prirodi, sećanju, priprema zemljišta za sađenje paradajza, krastavaca, paprike, salate. Luk koji sam jesenas sadila je izvađen, mogla bih komotno tezgu na našoj pijaci da zakupim. Organski, pa vi vidite. Bilo je dosta posla, umor je ovladao, ali prija. Tu je i budačić, star sigurno sto godina, iz Masloševa podno Rudnika. Pripadao je mojoj nani Curi. Seoska idila usred Košutnjaka. Napravite i vi kutak u kome ćete uživati. Vraćajmo se prirodi s radošću – poručila je Slavica Rokvić u skorašnjoj objavi uz fotografiju iz bašte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Samosvesna građanka

04.11.2021 16:09

... priprema zemljišta za sađenje paradajza, krastavaca, paprike, salate. Luk koji sam jesenas sadila je izvađen... Posle čitanja ovog dela posta dotične, postalo mi je jasno zašto je Marinko poželeo da učini to što je učinio.

Odgovori 4 33
Prof.

04.11.2021 20:36

@Samosvesna građanka - Seljanko! I da ti objasnim, ne bi shvatila. Toliki su ti dometi, nisi kriva. Da mi je tvog mozga samo dva dana, sita bih se odmorila!!

Zenna

04.11.2021 17:54

Da li je lud ovakvu ribetinu da prevari!? E, neka je otisla! Klen!!!!!

Odgovori 20 7