OTVORILA DUŠU! Nakon što je otkrila da je u DRUGOM STANJU, Maja Berović poslala nikad EMOTIVNIJU PORUKU! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.10.2021

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest o prinovi u porodici Maje Berovića i Alena Dragosava, veoma je usrećila ovaj par, a pevačica sada sve češće ponosno pokazuje trudnički stomak.

Republika

Foto: Nemanja Dedoić

Maja Berović uživa u trudnoći

Nagađanjima je konačno došao kraj, kada je muzička zvezda Maja Berović, nakon brojnih spekulacija da je u drugom stanju, odlučila je da ovu radosnu vest podeli sa svojim fanovima.

Mnogi su bili iznenađeni, sa obzirom da se o toj novini u životu poznate pevačice ništa nije znalo, a ona je tada odlučila konačno i da obelodani sve to, te je postavila fotku na Instagram, na kojoj pozira u zanosnom izdanju, a trudnički stomak je stavila u prvi plan.

 

 

Nakon što se javnosti stišala, muzička zvezda se oglasila i zahvalila svim njenim brojnim fanovima, ali i bliskim ljudima, koji su u joj u ovom periodu, predstavljali veliku podršku:

 

 

- Hvala puno svima na divnim porukama i cestitkama. Sve vas volim i grlim - napisala je Maja ispod fotke, a ispod objave su se nizali komentari pohvale na račun buduće mame.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading