DARKO LAZIĆ SE ŽENI SA BARBAROM BOBAK, ŽELE BEBU: Prijatelj pevača otkrio SOČNE detalje, a evo kako se buduća snajka slaže sa njegovom majkom! (FOTO)

Autor:

Zabava

30.09.2021

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić pre nekoliko meseci uplovio je u novu romansu sa Barbarom Bobak, zbog koje je ostavio svoju bivšu verenicu Marinu Gagić, sa kojom ima sina Alekseja.

Republika

Foto: instagram.com

Darko Lazić se ženi Barbarom Bobak

 

Pevač Darko Lazić već dosta dugo unazad uživa u ljubavi sa svojom novom devojkom Barbarom Bobak, zbog koje je ostavio bivšu verenicu Marinu Gagić. Marina se nekoliko puta oglašavali u medijima, ističući da je tek čeka suđenje sa Darkom, nakon čega će jasno znati sve oko starateljstva nad sinom Aleksejem. 

 

 

I dok se suđenje ne održi, Barbara i Darko uživaju u svim čarima ljubavi, a sve vreme se kreću sa prijateljima, koji ih podržavaju. Jedan od njihovih prijatelja je i Boža Džons, estradne pevač, koji je nadaleko poznat u dijaspori. Boža već dugo nastupa, a vrlo često je i gost na nastupima poznatih ličnosti. Poštovan od strane kolega, Boža je dosta vremena proveo provodeći se sa Lazićem i Barbarom, a izvor blizak njemu otkrio nam je sočne detalje njihovog druženja. 

 

 

- Boža voli da se nađe u poznatom društvu, uglavnom odlazi na njihove nastupe kao gost pevačima i pevačicama, a preko već uveliko nastupa. Uskoro treba da izbaci prvu pesmu, koja će biti siguran sam, pravi hit! - govori izvor blizak Boži za Republika.rs i otkriva nam sočne detalje o družnje sa Darkom i Barbarom:

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Darko Lazić priznao da radi na bebi sa Barbarom Bobak

 

- Ono što je meni rekao jeste da se Darko i Barbara slažu super, dolazi tu do svađica, razmirica, što je normalno, ali ništa sad preterano kao što se priča. Darko je druželjubiv čovek i stvarno uvek ispoštuje sve, jednom prilikom su sedeli u jednom kafiću, pa mi je Boža ispričao da mu se Darko poverio oko svadbe, da bi voleo uskoro da se oženi opet sa Barbarom, jer im cvetaju ruže. Čuo sam i priče da njegova majka Branka nije za to, ali po onome što sam video, situacija je stvarno okej, odnosi nisu zategnuti, nego je sve opušteno. Sa druge strane, Darko je svoj čovek, realno, šta sad ima on da bilo kome polaže račune. Tako da, kažem vam, rekao mi je da mu se Darko poverio oko svadbe i da već uveliko rade na bebi! Ja sam siguran da bi to dete bilo prelepo, jer pogledajte Barbaru i Darka, još ako bude sin, biće pravi dasa! - govori izvor blizak pevaču za Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading