KEBINA ĆERKA U NASTAVKU SVETSKI POZNATE SERIJE? Nataša u društvu MAJKE ZMAJEVA, PROBILA SE! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.08.2021

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ćerka poznatog pevača Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić, okrenula se glumi i već godinama svoju karijeru gradi u Americi, a sada je sve iznenadila fotografija koju je objavila na svom Instagram profilu. Ona i Emili Klar, čuveka Majka zmajeva iz serije ''Igra prestola'' za koju se sada sprema neka vrsta šoua ''Kuća zmajeva'' koja će govoriti o porodici Targerijan, a mnogi su pomislili da je možda i Nataša deo tog projekta.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Nataša Kojić i Dragan Kojić Keba

 

Ćerka Dragana Kojića Kebe, Nataša Kojić, godinama živi u Americi gde pokušava da izgradi svoju glumačku karijeru. Ona se imala nekoliko ostvarenja, ali sada je sve iznenadila objavom na Instagram profilu, a mnogi su se upitali da li je uspela da se probije i do svetski poznatih serija.

 

 

Naime, ona je podelila fotografijom sa Emili Klark, glumicom koju znata iz čuvene serije ''Igra prestola'' koja je ostvarila uspeh neviđenih razmera, a sada se sprema projekat pod nazivom ''Kuća zmajeva'' koja će pratiti priču porodice Targerijan, pa su zbog ove objave mnogi pomislili da će i Nataša biti deo svega toga, te da se zaista probila u Holivudskoj filmskoj industriji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading