(VIDEO) Izgubila posao zbog njega! Eva Ras šokirala naciju: Dobila nepristojnu ponudu od najvećeg državnika sa naših prostora!

Autor:

Zabava

21.06.2020

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U emisiji "Dobro jutro Srbijo" koja se emituje na Hepi televiziji, gosti voditeljke Jovane Jeremić bili su: košarkašica Milica Dabović, voditeljka Snežana Dakić, glumica Eva Ras i producent Dejan Milićević, a tema o kojoj su govorili nosila je naziv "Nepristojna ponuda i cena uspeha".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Eva Ras

Glumica Eva Ras je tom prilikom otkrila da je imala nepristojnu ponudu, ni manje ni više, nego od Josipa Broza Tita. Naime, Eva je dobila zvanični poziv da se Titu pridruži na večeri na Brijunima, a tada joj je, kako glumica navodi, ceo glumački svet okrenuo leđa!

Eva Ras je rekla da je taj poziv nonšalantno odbila, što je u ono vreme bilo prosto nezamislivo. Kao rezultat odbijanja Josipa Broza, poznata glumica nije dobila ni jednu ponudu za ulogu u nekom filmu u naredne dve godine.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u nastavku. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading