Pevačica zbog ljubavi spremna na veliku žrtvu: Bekuta kao sluškinja Mrkinoj ženi!

Autor:

Zabava

03.04.2020

03:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Ana Bekuta (61) ovih dana nije samo na usluzi svom vremešnom dečku, političaru i bivšem funkcioneru Milutinu Mrkonjiću (77), nego i njegovoj zakonitoj ženi Dragani Daši Mrkonjić.

RepublikaFoto: Promo foto
Ana Bekuta

Naime, budući da u ovom trouglu samo Bekuta ima manje 65 godina pošto je Daša Mrkina vršnjakinja, jedino ona i sme svakodnevno da izlazi napolje u nabavku potrepština za sebe i svog izabranika, kao i za njegovu bivšu dragu. Pevačica je prihvatila da se, umesto Mrke, za vreme pandemije koronavirusa stara i o njegovoj supruzi, sa kojom je ljubavnu intimnu vezu prekinuo još pre petnaestak godina, ali ne i prijateljstvo.

- Ko će ako ja neću da toj ženi kupi osnovne stvari i lekove jer to jeste Mrkina obaveza, koju on, uz moju podršku, obavlja. Oni nemaju dece, a Milutin je s njom u braku proveo skoro 40 godina i posle emotivnog razlaza nisu prekinuli komunikaciju, što je meni i normalno. Sada kada je stara i bolesna treba o njoj da se brine, da joj se odnesu lekovi, a kako Mrka ne sme napolje zbog korone, ja radim sve umesto njega - ispričala je Bekuta drugarici.

 Ana: Moram umesto Mrke da brinem o Dragani i nimalo mi nije glupo zbog toga

Pevačicu su odavno prestali da uznemiravaju naslovi i tekstovi u kojima se ona i Mrkina žena predstavljaju kao suparnice, a i u ovoj situaciji ističe da je pohvalno to što ona radi za Dašu, a ne nikako za kritiku.

- Mediji gladni senzacije bi voleli da me vide kako se, nedajbože, čupam sa Dašom i kako se međusobno psujemo i vređamo, ali mi smo samosvesne žene i dame, tako da ništa od toga. Poštovanje je uzajamno i ja sam ispunjena kad učinim dobro delo i mogu da joj pomognem - iskreno je ispričala pevačica. 
Foto: instagram.com/anabekuta1

Mrka: Korona me je disciplinovala


Ana i njen voljeni Mrka uključili su se pre nekoliko dana uživo u jedan televizijski jutarnji program i tom prilikom su vidno raspoloženi ispričali da im je veoma lepo kod kuće, te da se pridržavaju svih propisanih pravila zbog koronavirusa.
- Fenomenalno nam je u izolaciji, ja sam navikao da budem i u izolaciji, a Ani ovo dođe kao neki odmor, mnogo je radila. Jutros sam ustao u četiri i išao do prodavnice da kupim hranu. Slušam sve šta lekari kažu, disciplinovan sam i nikad nisam bio takav, a Ana mi svašta kuva - rekao je Mrka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading