OVAJ GRAD JUTROS JE BIO HLADAN KAO SJENICA! Evo kolika temperatura je zabeležena, i da li će se PONOVITI!

Autor: D.B.

Vesti

21.01.2024

09:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutarnje temperature se očekuju izuzetno niske, krećući se od -7 do -3 °C širom zemlje, a na jugu se može javiti magla i niska oblačnost.

OVAJ GRAD JUTROS JE BIO HLADAN KAO SJENICA! Evo kolika temperatura je zabeležena, i da li će se PONOVITI!

Foto: shutterstock

Danas će u Srbiji jutro biti hladno s mrazem, na jugu Srbije ponegde magla, ili niska oblačnost, a u toku dana pretežno sunčano i hladno, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren zapadni i severozapadni vetar. Jutarnja temperatura će se kretati od minus sedam do minus tri stepena Celzijusa, najviša od nula do šest stepeni.

U Beogradu će jutro biti hladno, a tokom dana pretežno sunčano. Duvaće slab do umeren vetar, zapadni i severozapadni. Jutarnja temperatura će se kretati od minus pet do minus tri stepena, najviša oko tri.

Prognoza RHMZ za narednih 5 dana.

Temperature jutros u 7, Smederevska Palanka ledena kao Sjenica.

U susret novoj nedelji, Republički hidrometeorološki zavod najavljuje hladno vreme širom Srbije, uz prisustvo mraza i nekoliko promenljivosti u vremenskim prilikama.

Jutarnje temperature se očekuju izuzetno niske, krećući se od -7 do -3 °C širom zemlje, a na jugu se može javiti magla i niska oblačnost. Beograđane će dočekati hladno jutro sa temperaturama od -5 do -3 °C, uz vetar slab do umeren, uglavnom zapadni i severozapadni.

U narednim danima, prognoza ukazuje na promenljive vremenske prilike. U ponedeljak se očekuje hladno jutro sa temperaturama od -10 do -3 °C, tokom dana pretežno sunčano. Međutim, ka kraju dana, sa severozapada se očekuje naoblačenje, koje će tokom noći i u utorak doneti mestimične slabe i kratkotrajne mešovite padavine, uključujući kišu i sneg.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading