NE IZLAZITE IZ KUĆE BEZ KIŠOBRANA! U Srbiji oblačno uz padavine i grmljavinu!

Autor:

Vesti

25.10.2023

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno, na severu i zapadu suvo sa sunčanim intervalima, a u ostalom delu zemlje sa lokalnom pojavom kiše, na jugu i kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom, saopštio je Republički hirdrometeorološki zavod.

NE IZLAZITE IZ KUĆE BEZ KIŠOBRANA! U Srbiji oblačno uz padavine i grmljavinu!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, po podne u slabljenju i kratkotrajnom skretanju na severozapadni pravac. Jutarnja temperatura od 10 do 18 C, a najviša dnevna od 23 do 27 C.

U Beogradu će biti promenljivo oblačno i toplo, ujutru uz mogućnost kratkotrajne kiše, a tokom dana suvo sa sunčanim intervalima. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni, po podne u slabljenju i kratkotrajnom skretanju na severozapadni pravac. Jutarnja temperatura od 16 do 18 C, a najviša dnevna oko 25 C.

Prema prognozi za narednih sedam dana, u Srbiji će biti promenljivo oblačno uz manji pad temperature, ali i dalje toplo za poslednju dekadu oktobra. U četvrtak na severu, a u petak i u ostalim krajevima očekuju se mestimično kiša i lokalni pljuskovi koji će ponegde biti praćeni i grmljavinom, dok se ostalih dana očekuje suvo vreme.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading