VREME SE ŠALI SA NAMA! Jutros nula stepeni, a sutra....

Autor:

Vesti

18.10.2023

08:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će danas, prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, jutro biti hladno, mestimično sa slabim prizemnim mrazom, po kotlinama i duž rečnih dolina sa maglom, dok će u toku dana biti pretežno sunčano i toplije, samo na krajnjem jugu i jugoistoku pre podne oblačno.

VREME SE ŠALI SA NAMA! Jutros nula stepeni, a sutra....

Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Republički hidrometeorološki zavod je najavio da nas sutra očekuje nagli porast temperature.

- Danas (18.10.) jutro hladno, mestimično sa slabim prizemnim mrazem, uz minimalne temperature od 0 do 7 °C. U toku dana pretežno sunčano i toplije sa maksimalnom temperaturom od 16 do 20 °C.

Od sutra (19.10) nagli porast temperatura uz pojačanje južnog i jugozapadnog vetra, pa će u petak i subotu (20 - 21.10.) biti veoma toplo i vetrovito, a dnevni maksimumi će ponovo dostići oko 30 °C - najavio je RHMZ.

Na snazi upozorenje!

Još uvek je na snazi hidrološko upozorenje RHMZ.

- Na Dunavu od Bezdana do Smedereva i duž celog toka Save vodostaji se nalaze oko i nešto ispod niskih plovidbenih nivoa - upozoravaju.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading