VESIĆ: Šabić se nije oglasio kad su Boškovi fašisti tukli Gocu Uzelac

Autor: informer.rs, Republika

Vesti

18.08.2018

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić reagovao je na postupak Rodoljuba Šabića koji je podneo krivičnu prijavu protiv policije jer su mediji objavili da su Šaćiri i Behrami državljani Srbije. Vesić je na svom Fejsbuk profilu oštro osudio Šabića.

RepublikaFoto: Tanjug/D. GOLL
Goran Vesić

- Vidim da se Rodoljub Šabić, poverenik za informacije od javnog značaja i gradonačelnik Beograda u pokušaju uznemirio zato što je srpska javnost saznala da su fudbaleri Šaćiri i Džaka državljani Republike Srbije. To je izgleda za Šabića zabranjeno da javnost zna.

- Sećam se kada se taj isti Šabić oglasio nenadležnim kada su neki mediji objavili zdravstvene kartone novinarki Gordane Uzelac i Maje Dragović, koje su dok su obavljale svoju dužnost pretukli huligani srpskog fašiste Boška Obradovića. Srpske građanke Uzelac i Dragović za Šabića nemaju istu vrednosta kao srpski građani Šaćiri i Džaka. Neverovatno!?

- Ali to je Šabić. Nikada ga nisu interesovali građani Srbije kao ni njihova prava. Svoju poziciju je koristio da bi se promovisao za neku buduću političku poziciju kao što mu je danas slučaj "Šaćirija i Džake", koji ne postoji, služi da se preporuči za novi posao kada mu ove jeseni istekne drugi i poslednji mandat - napisao je Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (27)

Loading
Ceca

18.08.2018 19:14

Dzaba nama ljudi kao Vucic.Koi nespava koi gine da Srbiji nesto donese.Kad ima ovakve cirkuzante kao Sabic i ostali,koi za neke sitne pare blate Srbiju,i pokusavaju naruse unutrasnji mir,podrivanjem.Sramota za takve ljude koima je obraz kao djon cipele.A moral ispario sa prvom isplatom u dolarima.

Velizar

18.08.2018 19:15

Zaštitnik je tu da pomaže bivšem šefu. Tu je opoziciji na usluzi!

Dusan

18.08.2018 19:35

Sva sreca pa Sabicu uskor istice mandat, pa vise nece praviti ustupke politickim istomisljenicima.

Mija

18.08.2018 19:38

Sabic je isti kao Jankovic.Jedino sto obojica znaju jeste da podrzavaju nasilje.